Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Overstek vervangen door kunststof beplating? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: overstek vervangen door kunststof beplating. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: overstek vervangen door kunststof beplating

Overstek vervangen door kunststof beplating

De bekleding van de overstek aan mijn woning ( halfvrijstaand, twee verdiepingen +zolder) is nu van hout, maar ik overweeg de multiplex bekleding te laten vervangen door kunststof. Of ik dit doe of opnieuw de multiplex ga schilderen, hangt af van de prijs van vervanging door kunststof. Een (rol-)steiger is noodzakelijk bij dit werk

Gevelbekleding vervangen

Het betreft gepatineerde koper platen (groen) met een dikte van 0.7 mm. De voorgevel is 5.40 meter breed en van 1.30 meter hoogte zijn de bestaande koperplaten verwijderd ivm schade. Elke plaat heeft een hoogte van +/- 0,45 meter en een maximale breedte van 2 meter. Ik mis dus 3 rijen op mijn voorgevel. Naast mijn raam op de 1e verdieping zijn 4 rijen van 0,75 meter gedemonteerd waarvan ik het koper materiaal heb liggen, moet opnieuw passend gemaakt worden. Aan de onderzijde van mijn overstek is een baan van +/- 0. 13 meter over de volle breedte van het huis 5.40 meter weg die met nieuwe materialen hersteld moet worden.

Schoorsteenplaat met gres vervangen

Op onze woning staat een schoorsteen van 88 x 88 cm die is afgedekt met een betonnen schoorsteenplaat met wapening. Doordat er in het verleden een grote boomtak op is gevallen, is er een scheur in de plaat ontstaan. De scheur is al eens dicht gesmeerd, maar de plaat staat momenteel toch krom. Ik wil de plaat laten vervangen door een nieuwe plaat, die mag oversteken. De maat mag 100 x 100 cm zijn, de dikte 5 cm met een lekrand aan de overstek. Er moet ook een hoeksteen worden ingemetseld en ik wil de schoorsteen dan ook gelijk laten impregneren. Ik heb inmiddels informatie ingewonnen en weet dat de benodigde plaat een standaardmaat heeft, die goed leverbaar is. Bedrijven moeten wel gebruik maken van een hef-/hijswerktuig, omdat de plaat ruim 200 kilo weegt. De huidige plaat ligt vermoedelijk los van de binnenpijp en kan in delen worden verwijderd. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Gevelbekleding vervangen

Uitvoering bij voorkeur in de maand mei of tweede helft juni. Betreft het: 1. ht verwijderen en afvoeren van bestaande houten gevelbekleding (geschilderde) grenenhouten rabatdelen aan de voor- en de achterzijde van de woning. 2. het leveren en aanbrengen van kunststof rabatdelen van het merk Keralit – wijnrood classic nerf – artikelnummer 281436, aan de voor en aan de achterzijde van de woning (sponningdeel 143mm). 3. het verwijderen van de bekleding van het dak overstek en het leveren en aanbrengen van kunststof rabatdelen van het merk Keralit – Wit classic nerf - ter bekleding van de overstek van het dak / de dakgoot, aan de voor en aan de achterzijde van de woning 4. het demonteren en afvoeren van de bestaande kunststof regengoot met bevestiging en aanbrengen van een nieuwe kunststof goot met nieuwe bevestiging. Te leveren materialen afzonderlijk specificeren. De kunststof bekleding van het overstek en de gevelbekleding verbinden mbv een Keralit hoekprofiel.

Onderhoudsarme boeiboorden aanbrengen

Ik wil graag het boeiboord van de kopgevel van mijn woning vervangen voor een onderhoudsarme uitvoering ( Trespa of Keralite). Het betreft een standaard eengezinswoning met een nokhoogte van ongeveer 9 meter. De bestaande overstek (ongeveer 30 cm) is van multiplex en nog niet verrot. Wel is het plaatmateriaal aan het bladderen. De gevel is goed te bereiken via eigen terrein, namelijk via de zijtuin. De lengte die vervangen zal moeten worden, is ongeveer 12 meter.

Hijsbalk repareren op de 4e etage

Wij zoeken iemand die de hijsbalk op de 4de etage kan repareren en eventueel vervangen. De werkzaamheden zijn als volgt: 1: Hijsbalk afslijpen tot ± het midden van het overstek van het huis; 2: Nieuw gedeelte hijsbalk inclusief hijshaak aanhelen door middel van lassen; 3: Het buitenste gedeelte van de hijsbalk voorzien van een nieuwe coating/beschermlaag. Bij voorkeur voor 29 december 2014. Er is een inspectierapport beschikbaar.

Lood en schoorsteen vervangen

Schoorsteen opnieuw voegen. Lood vervangen ik zelf en de voegen bik ik er zelf uit. Let op er is een kleine hoogwerker of steiger nodig. Ik kan eventueel voor een hoogwerker zorgen. Het gaat om de schoorsteen op de hoek. Loopt gelijk met de topgevel met overstek

Vervanging boeiboorden e.d.

Jaren 70 huis met rondom overstek en geveldelen gemaakt van meranti schroten. Deze zou ik willen vervangen door een duurzaam materiaal wat niet meer geschilderd hoeft te worden. Zal gaan om ongeveer 32 meter. Tevens dak en nokvorsten inspecteren en pannen rechtleggen. Vrijstaand huis.