Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opvullen van een spouwmuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opvullen van een spouwmuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opvullen van een spouwmuur

Opvullen van een spouwmuur

De zijmuur van een dijkhuisje met bruine baksteen met verweerde voegen en met nog ongevulde spouw opvullen. Oppervlak ongeveer 20 m2.

Nieuwe gevelisolatie aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van van onze spouwmuur (6,5 cm). Het gaat om een hoekhuis uit 1972 en het gaat om ongeveer 85 vierkante meter. Het huis is 30 jaar geleden al geïsoleerd echter is alles naar beneden gezakt. Dit oude isolatiemateriaal zal eerst verwijderd moeten worden. Daarna de spouwmuur opnieuw opvullen met isolatiemateriaal. Indien mogelijk alles zo snel mogelijk uitvoeren, dit omdat over 3 weken iemand komt om de gevel te stralen, reinigen en impregneren.