Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opmetselen van penanten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opmetselen van penanten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opmetselen van penanten

Opmetselen van penanten

Het gaat om het metselen van 4 penanten. 2 penanten 6 stenen per laag en 2 penanten 8 stenen per laag. (Beide penanten komt een houten poort te hangen). Funderingen zijn al gestort, stenen zijn aanwezig. Het gaat alleen om het opmetselen van de penanten.

Metselen nieuwe tuinmuur

Afbreken oude stenen tuinmuur, afvoeren puin. Opmetselen nieuwe tuinmuur met penanten, deels hout. 10m lengte, drie meter volledige muur en dan een viertal penanten. Inclusief bekabeling tuinverlichting. Zodat we verlichting aan de penanten kunnen aansluiten.

Stenen schutting vervangen

Het vervangen van een stenen muur die als schutting dient. Het afbreken van de bestaande schutting, een stenen muur. Daarna het puin afvoeren. Op de bestaande fundering een nieuwe muur met penanten opmetselen. In de penanten moet bekabeling voor buitenverlichting komen. Lengte is ongeveer 10 meter. Stenen en andere materialen ook leveren.

Penanten voor tuinmuur

Metselaar gezocht voor het metselen van 10 penanten (pilaren) voor een tuinmuur. Fundering is gestort en opmetselen is ook al gebeurd. Stenen worden geregeld. Metselaar die zelf voor specie etc te regelen. Graag een totaalprijs of een uurprijs.