Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Open haard metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: open haard metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: open haard metselen

Rookkanaal op begane grond metselen

Het rookkanaal is al aanwezig op de 1e en 2e verdieping alleen is deze op de begane grond verwijderd. Wij willen graag de open haard herstellen in de oude vorm. Het gaat om een stuk van 30 bij 60 cm.

Schoorsteen metselen

Ik wil graag een prijsindicatie voor het metselen van een schoorsteen aan de kopgevel van mijn woning, ca 14 m hoog. Het betreft een schoorsteen voor een standaard rookkanaal van een open haard, dubbelwandig.

Nieuwe schoorsteen metselen voor open haard in stolpboerderij

Nieuwe schoorsteen metselen voor open haard voor stolpboerderij. De oude schoorsteen is verwijderd en er moet een volledig nieuwe opgemetseld worden met een open haard welke aan 2 zijden te gebruiken is, een doorkijk open haard dus.

Open haard metselen

Reeds verwijderde openhaard opnieuw opmetselen. Ongeveer 80 cm breed en 260 cm hoog.

Schoorsteen metselen

De schoorsteen is in slechte staat en die willen we opnieuw laten metselen. Hij is ongeveer 1.50 meter hoog en er zullen eventueel nieuwe stenen voor gebruik moeten worden. De schoorsteen wordt gebruik voor een open haard.

Schouw voor open haard metselen

Mijn open haard loopt niet tot aan de grond doordat we het hele bordes weg gesloopt hebben. Nu willen we graag dat de schouw tot de vloer gemetseld word en er een klein platform komt. Schouw aan de zijkanten dichten maken en aan de voorkant ongeveer 3 stenen breed metselen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gemetseld rookkanaal vervangen

De open haard is verwijderd uit de woonkamer. Nu willen wij graag een losse kachel in de woonkamer. Hier voor moet er een aansluiting gecreëerd worden in de woonkamer op de bestaande oude gemetselde schoorsteen. Het liefst in combinatie met een felxibele pijp naar boven.

Schoorsteen repareren of verwijderen

Graag vragen wij uw advies over onze schoorsteen. Wij overdenken 3 opties: 1. Het weer waterdicht maken van de schoorsteen en verder de situatie ongewijzigd te laten. 2. De open haard in de woonkamer te vervangen door een gesloten houtkachel. De schoorsteen zal dan daarop aangepast moeten worden: dragende constructie voor de schoorsteen. 3. Het verwijderen van de hele schoorsteen en alleen een pijp te laten plaatsen voor de houtkachel. Graag ontvang ik een offerte voor de 3 opties.

Schoorsteen renoveren

Mijn schoorstenen zien er verweerd uit. Ik wil dat het metselwerk, de bovenplaten en de loodslabben worden geïnspecteerd en gerepareerd. Tevens wil ik dat het metselwerk van de schoorstenen wordt geïmpregneerd. Bovendien zou ik de prijs willen weten van een eventuele camera inspectie van het rookkanaal van de open haard. De schoorsteen staat op de nok van het dak, op de tweede verdieping dus een meter of 8 hoog. Graag uw offerte hiervoor. Ook graag informatie over de garantie. Tevens moeten de nokvorsten (alle) nagekeken worden. Mogelijk kunt u dit ook verzorgen?

Nieuw schoorsteen met RVS-binnenpijp metselen

Ik heb een gestript huis. Ik wil graag een nieuwe schoorsteen maken, geschikt voor een open haard of gas open haard, van de begane grond via de 1e verdieping en dan door het dak, ongeveer 6 meter plus dakdoorvoer. Hoeft niet persé in metselwerk te worden uitgevoerd. Ik heb een enkelsteenshuis met een pannendak, houten, houten vloeren.