Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Natuurstenen platen opnieuw plakken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: natuurstenen platen opnieuw plakken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: natuurstenen platen opnieuw plakken

Natuurstenen platen opnieuw plakken

Er zijn natuurstenen platen gevallen van de gevel en wij willen nieuwe platen laten plakken door een vakman. Ik kan een foto opsturen.

Schoorsteenplaten van natuursteen plaatsen

Er moeten bij ons twee natuurstenen schoorsteenplaten geplaatst worden op twee schoorstenen. De oppervlakte van de bovenzijde van beide schoorstenen is 67 x 100 cm, de platen moeten oversteken, dus wat groter zijn. Ik kan deze kan ik zelf bestellen, maar u mag ze ook leveren en plaatsen. Ik ontvang daarvoor graag uw offerte.

Stenen buitentrap herstellen

Wij willen graag een natuurstenen buitentrap van 7 treden en ongeveer 207 centimeter breed laten herstellen. Een aantal treden liggen los omdat het metselwerk heeft losgelaten. De trap heeft aan weerszijden een stenen muurtje waaraan een trapleuning is bevestigd. Dit muurtje bestaat uit platen natuursteen met veel scheuren en kapot metselwerk. Hiervan is ook een steen losgekomen. We willen bij het herstel graag zo veel mogelijk de originele materialen laten gebruiken. We maken graag een afspraak om de trap te laten beoordelen en ontvangen graag een offerte voor de reparatie.

Herstel natuurstenen gevel

Tijdens aflevering van meubels 1 hoog is onze natuurstenen, gevlamde gevel beschadigd bij 3 platen. Ik heb foto's van de beplating die op verzoek gestuurd kunnen worden. Gevel moet dus hersteld worden.