Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muurtjes laten renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muurtjes laten renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muurtjes laten renoveren

Muurtjes laten renoveren

Ik wil 2 muurtjes laten renoveren. Deze muurtjes zitten met kanteel effect aan elkaar vast en dienen als begrenzing van de tuin. De muurtjes zijn 1,80m hoog en 1,80m breed en 1,60m hoog en 1m breed. Materiaal leveren door vakman

Tuinmuurtjes renoveren of vervangen

Wij wonen in een tussenwoning met een kleine voortuin. Als afscheiding met het trottoir hebben we daar twee lage gemetselde tuinmuurtjes, die een hoek vormen. Het gaat om een muur van 2 meter lang en ongeveer 90 cm hoog en een muur van 3 tot 4 meter lang die 100 tot 120 cm hoog is. Deze maten zijn bij benadering. De muurtjes zijn in erg slechte staat en ik wil hier graag laten beoordelen of ze gerenoveerd of volledig vernieuwd moeten worden. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarna uw advies en offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Stenen buitentrap laten renoveren

Voor een woning in aankoop ben ik benieuwd naar de kosten om de stenen buitentrap naar de voordeur te laten renoveren. De muurtjes zijn nog goed maar de traptreden dienen opgeknapt te worden.

Alle gevels renoveren

We zouden graag een offerte willen ontvangen voor het weghalen van de voegen, gevel reinigen, opnieuw voegen en later impregneren. Het gaat om de woning op de begane grond, eerste en tweede verdieping, een schuur en twee muurtjes in de tuin. Aan de woning veel gevelbekleding en glas. Gevels waar geen keralit zit, het is een witte steen. De totale oppervlakte is ongeveer 50 m2.