Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muurtjes met pilaren laten metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muurtjes met pilaren laten metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muurtjes met pilaren laten metselen

Tuinmuur metselen

In mijn tuin heb ik gemetselde muurtjes met pilaren ertussen. Op de muurtjes zijn op maat gemaakte schuttingen geplaatst. Bij werkzaamheden is onder de fundering gegraven waardoor deze omhoog kwam en één muurtje plus pilaar zijn omgevallen. Ook één schutting is vernield. Gemaakt moet worden: fundering, muurtje (ongeveer 1.30 bij 1 mt), pilaar (ongeveer 2 mt hoog) schutting ertussen. Bouwstenen zijn niet meer aanwezig, deze moeten aangeschaft worden. Foto 1 is voorbeeld van onbeschadigde schutting. Graag een offerte.

Muurtjes met pilaren laten metselen

Ik wil in de voortuin muurtjes met pilaren laten metselen. De tuin is 5.40 meter breed en 4.40 meter diep. Er moet een poort in van 1.20 meter breed. De muurtjes 1 meter hoog en de pilaren 1.80 meter hoog zodat er trellis schermen tussen geplaatst kunnen worden. Graag alles in 1 klus uitvoeren.

Tuinmuurtjes metselen

Ik wil 2 voortuin muurtjes metselen. 1 x 2 meter en 1 x 6 meter. Beide moeten inclusief fundering en 4 tussen pilaren. De muur moet 63 cm hoog worden en de pilaren 98 cm hoog, zonder een betonnen afdekkap en een pilaardoorsnede van 1,5 steen.

Pilaren voor de schutting metselen

Wij willen bij 3 tuinen nieuwe schuttingen late plaatsen. Er zullen pilaren van 2 meter hoog moeten komen met daartussen muurtjes van 50 cm. De schuttingsdelen zullen wij dan zelf plaatsen. Het zal gaan om 2 delen van ongeveer 8 meter en 1 deel van ongeveer 2 meter. De tuinen zijn goed bereikbaar.

Muurtje metselen

Er moeten 4 pilaren van 32 bij 32 cm en 2.30 meter hoog gemetseld te worden. Tussen de pilaren dienen er 3 tussen muurtjes van 1.47 meter breed en 2.30 meter hoog gemetseld worden. Alles dient ook gevoegd te worden.

Muurtjes metselen

Graag ontvang ik een offerte voor het metselen van 3 muurtjes. Het zal gaan om 2 muurtjes van 3 meter lang en 1 muurtje van 1.70 meter. Het zal een laag muurtje zijn met pilaren van ongeveer 1 meter hoog. Tussen de pilaren zal een hek komen. De vakman mag het hek separaat offreren. Er is een foto beschikbaar.

Erfafscheiding plaatsen

Erfafscheiding aan de achterzijde van het huis maken. Lengte +/- 5 meter en 2 meter hoog en een poortdeur van 1 meter breed. Tussen 3 pilaren 2 muurtjes van +/- 2,5 meter bij 2 meter hoog. Eventueel carport in nader overleg.

9 meter aan metselwerk voor een ...

9 meter aan metselwerk voor een schutting. 4 pilaren en 4 lage muurtjes tussen de pilaren komen houten schotten.