Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muurtje zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muurtje zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muurtje zetten

Muurtje zetten

Wij willen een veranda laten zetten van 6 meter maar ons huis is maar 5 meter. Er moet dus een verlenging van 1 meter komen. met een hoogte van 3 meter.

Muurtje laten metselen

Ik wil graag een muurtje laten metselen van 5 a 6 stenen hoog en ongeveer 20 meter lang kleur antraciet.

Tuinmuur plaatsen

Ik wil een tuinmuur opnieuw op laten zetten, deze is 1,5 meter lang en 2 meter hoog. Hierbij zit ongeveer 20 cm in de grond waar een nieuwe betonnen fundering voor moet worden gemaakt. Het is een enkelsteens muurtje die deels vast zit aan de buiten gevel. Het zou een gele baksteen moeten zijn.

Muurtje metselen

Muurtje van ongeveer 50 cm hoog en 11 meter lang. Daarboven wil ik schermen zetten.

Muur inkorten en bredere poort plaatsen

Ik wil mijn motorfiets veilig op eigen terrein kunnen zetten en daartoe moet onze poort worden verbreed. Deze poort zit tussen de schuur en een muurtje. We willen dat muurtje laten inkorten en laten afwerken. Daarna moet er een bredere poort geplaatst worden. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Latei plaatsen boven openslaande deuren

Er moet een nieuwe latei geplaatst worden boven een nieuw te zetten kozijn met openslaande deuren. Het muurtje wordt weggebroken om het kozijn over de gehele lengte te plaatsen. De lengte van de opening is 3680 mm. Er is nog geen berekening gemaakt. Eventueel ook stuken.

Schutting door tuinmuur vervangen

Wij zijn aan het denken om tussen de buren en ons de oude schutting eruit te halen en hier een muurtje voor te laten zetten. Lengte 8 meter en hoogte ongeveer 2 meter. Graag ontvangen wij hier een offerte voor, zodat we dit toekomstig kunnen inplannen.

Muur in de tuin zetten

Ik ben op zoek naar een vrijblijvende offerte voor het metselen van een enkelsteens muurtje om een niveauverschil op te vangen in de tuin. De fundering is al aanwezig en indien mogelijk ook het stuken mee aanbieden. Het muurtje moet 11.5 meter breed bij 0.6 meter hoog.

Buitenmuur zetten en afwerken

Doel: een buitenmuur van 20 meter x hoogte 2 meter. Fundering van 20 x 50 cm op 60 cm diepte. De vraag is welke keuze van stenen of betonblokken (kostenverschil). Volgende fase is een zithoek (bank met muurtje (45 cm hoog) van 5,5 x 3,5 meter van betonblokken. Afwerking d.m.v. stucwerk. Ik hoor graag uw advies en wat de kosten zijn.

Muurtje metselen

Muurtje metselen. Fundering ligt er al, op de fundering liggen lateien. Hierop een muur metselen van ongeveer 10 meter lang en 1 meter hoog. Het is een tuinmuur met een aantal pilaren van 30 bij 30 cm. Tussen de pilaren zetten wij tuinschermen. Materialen heb ik nog niet aangeschaft dus hiervoor graag een afzonderlijke post opnemen in de offerte. De tuin is aan de achterzijde, nieuwbouw en goed bereikbaar.