Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muurtje om de voortuin metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muurtje om de voortuin metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muurtje om de voortuin metselen

Bakstenen tuinmuurtje repareren

Wij hebben een huis uit 1936 met voortuin. De voortuin is aan de voorzijde afgezet met een muurtje, inclusief versierde pilaar waar het tuinpoortje aan vast zit. Het muurtje is dringend aan renovatie toe: de voegen komen los en meerdere bakstenen zijn beschadigd. We ontvangen graag een offerte voor deze klus.

Muurtje in voortuin metselen

Metselen muurtje voortuin in plaats van het plaatsen van hekwerk. Graag op korte termijn.

Muurtje om de voortuin metselen

Ik wil graag een muurtje om de voortuin metselen. 7 x 6 meter, 1 meter hoog. Zie voorbeeld. Naast het raam stukje van ongeveer 180 bij 145 cm en dan overgaan naar 1 meter hoog.

Plantenbak metselen in voortuin

Ik wil een plantenbak/muurtje van steen in de voortuin, maar weet niet goed welk materiaal ik daarvoor kan gebruiken. Misschien kan iemand komen kijken. Ik weet totaal niet hoe het moet worden en wil dit graag overleggen bij mij thuis.

Tuinmuurtje in de voortuin plaatsen

Graag willen we een offerte voor een 18 mtr lang tuinmuurtje in de voortuin, zonder hoeken. Inclusief fundering en alle materialen. Heb wel een voorbeeld foto hoe het muurtje er ongeveer uit zou moeten komen te zien.

Muur in de tuin metselen

Het betreft het metselen van een tuinmuur in de voortuin, lengte ongeveer 3,5 meter en hoogte 1 meter. Er is al een fundering aanwezig van beton in de grond voor een enkelzijds muurtje. Aan de zijkanten wil ik graag een pilaar.

Muurtje in de voortuin metselen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten metselen van een tuinmuurtje. Het gaat om 2 delen van 2 meter lengte en de hoogte zal 1.50 meter worden.

Muurtje in de tuin metselen

Graag ontvang ik een indicatie voor het metselen van een muurtje van ongeveer 60 tot 80 cm hoog. In de achtertuin gaat dat om 26 strekkende meters en in de voortuin om 18. De muurtjes dienen hierna gestuukt te worden. Verder zal er nog wat bloembakken gemetseld moeten worden. De tuin wordt leeg opgeleverd. Op dit moment zijn wij bezig om de tuin te ontwerpen en graag ontvangen wij wat advies hierover.

Muurtje in voortuin renoveren

Ik wil graag een muurtje in de voortuin laten renoveren. Betreft een muurtje van 4 meter breed en ongeveer 1.50 meter hoog, aan de zijkanten is het muurtje 2 meter lang en ook 1.50 meter hoog. Het muurtje loopt in een vierkant. Betreft een bakstenen muur. Ik zou graag een oferte ontavngen voor het vervangen van het muurtje.

Muurtje in de voortuin metselen

Ik wil een muurtje metselen in de voortuin, inclusief pilaren. De pilaren dienen tussen de 1 meter en 1,4 meter hoog te worden en het muurtje tussen de pilaren dient ongeveer 0,4 meter hoog te worden. Hekwerk op het muurtje wordt door een externe leverancier geleverd. Muurtje dient in een L-vorm gemaakt te worden. Stuk aan de kant van de erfafscheiding is 3,5 meter en lange zijde voor het huis is 6,5 meter. Ik wil graag ook wat advies hierover winnen.

Partners

Partners van Casius