Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muurtje metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muurtje metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muurtje metselen

Tuinmuur metselen

Een schuttingmuurtje van 1.50 meter breed en 1.80 meter hoog moet vervangen worden. Nieuwe muurtje moet 3.00 meter breed bij 2.00 meter hoog worden. Graag een complete offerte inclusief materialen.

Muurtje metselen

Er is door de storm een muurtje bijna omgewaaid. Moet nu opnieuw gemetseld worden. Muurtje is ongeveer 1 meter breed en 2 meter hoog. Eventueel herstellen met de oude bakstenen als dat mogelijk is, anders helemaal opnieuw. Eventueel met afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Tuinmuurtje met stormschade opnieuw metselen

Na de stormschade moet er een muurtje van 1.20 meter x 2 meter opnieuw metselen.

Muurtje metselen

Mijn schutting is omgewaaid, nu staat er een muurtje onder 60 cm diep en 70 cm boven de grond, de muurtjes (2 x 1. 80) zijn op de fundering losgelaten. Wat zijn de kosten om deze opnieuw te laten opmetselen, inclusief uitgraven, materiaal, arbeidsloon en afvoeren? Tuin is goed bereikbaar en muurtjes dienen om hoogte verschil in terras hoogte met buren op te vangen.

Tuinafscheiding metselen

Ik wil een muurtje van 1,80 meter hoog bij 1,90 meter lang laten metselen. En het herplaatsen van een tuinscherm. Dit moet afgestemd worden met de buren. De tuin is te bereiken via achteringang. Het bestaande muurtje is door de storm gedeeltelijk omver gewaaid en het tuinscherm is meegenomen. De stenen hoeven niet afgevoerd te worden.

Tuinmuurtje laten metselen

Muurtje zie de maten hierboven. Ongeveer 2,50 lang , 4 breed 60 hoog.

Tuinmuur metselen als afscheiding

De schutting is deels omgewaaid op het terrasdeel. Ter afscheiding met de buren ben ik benieuwd wat het kost om een muurtje te laten metselen. Het zal gaan om een muurtje van 3.50 a 4 meter breed en 1.80 meter hoog. Er is geen funderingswerk gedaan en de tuin is goed bereikbaar.

Muurtje metselen

Het metselen van een rechthoekig muurtje in de tuin van 1,5 meter bij 1,5 meter met daaraan grenzend 2 schuin aflopende muurtjes van 1,5 meter breed (aflopend van 1,5 meter naar 0). Indien mogelijk ook het storten van een (niet zwaar belast) betonnen vloertje van 1,5 meter bij 1,5 meter. Het is lastig om de tuin te bereiken via de achterzijde.

Tuinafscheiding metselen

Ik wil een muurtje van 1,80 meter hoog bij 2 meter lang laten metselen. Dit moet met rode bakstenen gedaan worden. Als de prijs me bevalt wil ik hier best wel 3 meter van maken. Dit moet afgestemd worden met de buren. De tuin is te bereiken via het huis.

Muurtje tussen twee tuinen metselen

Graag een vrijblijvende offerte voor het metselen van een roodstenen muurtje in de tuin van 1. 80 m hoog en 2 m lang. Ook graag de prijs voor datzelfde muurtje maar dan 3 m lang. Prijs plus materiaal, arbeidsloon en Btw. Alvast hartelijk

Partners

Partners van Casius