Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur om een verlaagd terras metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur om een verlaagd terras metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur om een verlaagd terras metselen

Muur om een verlaagd terras metselen

Ik zoek een metselaar voor het metselen van een soort spouwmuur afgedekt met kopse stenen. Dit moet om een verlaagd terras heen. Totale omvang van de klus is ongeveer 25 vierkante meter. De achtertuin is bereikbaar per achterom. De dikte van de muur wordt ongeveer 32 cm.

Fundering voor uitbouw maken en muurtjes in de tuin metselen

1 wordt haaks op de achtergevel gezet als scheidingsmuurtje met de buren. Deze is 3 meter lang en 2 meter hoog. Aan mijn kant wordt er een uitbouw tegenaan gebouwd. Dus voor mij is het de basis van een buitenmuur. Tevens komt er een losse muur om de tuin met de andere buurvrouw te scheiden. Deze wordt verdiept, zodat je waarschijnlijk uitkomt op 3 x 5 meter. Dit is de basis van een verlaagd terras. De deur in achtergevel gaat eruit en dat gat moet aan de onderzijde dichtgemetseld worden, tot halverwege de hoogte. Stenen in overleg.

We hebben in ons huis een toog tussen ...

We hebben in ons huis een toog tussen woonkamer en keuken. Deze is nu rond en relatief laag. de toog moet recht worden en hoger. Onder de toog komt een kookeiland. (Wordt aangesloten door de keukenleverancier) De toog moet ook geschikt worden om een afzuigkap aan te hangen. Of de muur dragend is, is bij mij (nog) niet bekend. De huidge toog is 225 breed en ongeveer 225 hoog. Het plafond van de woonkamer is bijna 3 meter hoog en in de keuken ruim 3 meter hoog (plafond woonkamer is verlaagd)

Niet dragende muur tussen slaapkamer en ...

Niet dragende muur tussen slaapkamer en woonkamer moet worden verwijderd, verlaagd plafond van 3m * 3.5m met spotjes moet worden aan gebracht, plafond in woonkamer moet opnieuw worden gestuckt (ong. 5m * 5m)