Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur in tuin metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur in tuin metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur in tuin metselen

Spuitkurk zonder isolatie aanbrengen

Het gaat om spuitkurk voor een oppervlakte van 55 vierkante. Het zou dan gaan om 1 zijde van het huis om te beginnen, indien de prijs meevalt kan geheel het huis gedaan worden. Het betreft een vrijstaande woning. Het gaat om een muur in de tuin aan de zijkant van het huis.

Tuinmuur metselen

Het gaat hier om een tuin muur van 7 m breed en 1.9 meter hoog. Hij is los komen te staan door de storm. Hij moet weg worden gehaald en op nieuwe gemaakt worden. Het is over de gehele lengte ongeveer 7 meter. Er zit een houten schuttingdeel in 4.2 m eter en 0. 9 meter hoog dat staat op de gemetselde muur. Graag zou ik hier een offerte voor willen aanvragen.

Gemetselde tuinmuur maken

Muur aan de zijkant van de tuin metselen, van de garage naar een stenen pilaar over een lengte van 5.60 en 2 meter hoog, inclusief fundering.

Tuinmuur renoveren

We hebben een tuinmuur van 18 meter lengte en een hoogte van 50 cm aan de trottoir zijde en 10 cm aan de tuinzijde. De muur overbrugt een hoogteverschil van 40 cm tussen tuin en stoep. Op de muur staan 5 gemetselde pilaren van 125 cm hoogte. De muur is erg vochtig en moet opnieuw gevoegd en geïmpregneerd worden, zodat er geen mos meer op kan groeien.

Metselen muur in tuin

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het metselen van onze buitentuin muur, met nieuwe stenen inclusief materiaalkosten. Deze is door een klap stukgegaan. De totale muur in de voortuin is ongeveer 10 meter lang. De hoek is afgebroken, dit is ongeveer 1.50 meter lang beide kanten op en de muur is niet meer stabiel.

Tuinmuur metselen

Ik wil een nieuwe tuinmuur laten metselen van 11 meter lang en 2 meter hoog. De oude muur moet nog worden afgevoerd die is omgewaaid tijdens de storm. De tuin heeft een achterom en is gemakkelijk bereikbaar. Moet nog contact opnemen met de verzekering.

Omgewaaide tuinmuur herstellen

Het betreft het herstel van een omgewaaide tuinmuur op een bestaande fundering. De muur is 3.20 meter lang, 1.80 meter hoog en dubbelsteens. De fundering is nog in orde en kan worden hergebruikt. De muur staat langs de tuin en is goed bereikbaar.

Bakstenen in een tuinmuur vervangen

Na de recente storm zijn er van onze tuinmuur aan aantal bakstenen van de tuinmuur gevallen. Ook zijn er een tiental bakstenen aan de bovenkant van de tuinmuur doormidden gebroken. Daarnaast moet de tuin schutting op 1 plaats opnieuw verstevigd worden en is er bij het fietsafdakje een aluminium lijst eraf gevlogen en moet de afvoerhouder opnieuw worden bevestigd. Houdt mogelijk rekening met het eventueel ook moeten weghalen van de struik die tegen de muur oploopt, indien nodig struik vervangen

Tuinmuur maken

Er moet een tuin muur gemaakt worden. 10 meter in de lengte 4. 60 in de breedte en 1. 80 hoog

Tuinmuur metselen

Ik wil een tuinmuur laten bouwen. Deze moet enkelsteens zijn. De tuinmuur moet 2 meter hoog en 20 meter lang worden. Vervolgens zal de muur gestukt worden. Daar zou eventueel ook een prijs voor gegeven kunnen worden. De tuin kan met een grote bus en aanhanger bereikt worden.