Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur in de tuin metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur in de tuin metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur in de tuin metselen

Schoorsteen en muur in de tuin metselen

Ik wil de schoorsteen metselen of renoveren + een muurtje in de tuin.

Een muurtje metselen in de tuin

Ik wil een muur laten metselen in de tuin. Hoogte 2.00 meter, lengte 2.60 meter.

Tuin muur metselen aan overkapping

Aan de achterzijde van mijn woning heb ik een overkapping, ik wil nog een zijmuur laten metselen aan de zijkant van de woning aan de overkapping vast. Eventueel ook een vloer mogelijk beton.

Muur metselen

Een muur metselen van 11 meter lang en 2 meter hoog in de tuin als afscheiding voor de buren. Er hoeft niks weggehaald te worden.

Tuinmuur herfunderen en opnieuw metselen

Fundering en metselen tuinmuur. de huidige muur is niet goed gefundeerd en begint weg te "lopen". Oppervlak s is ongeveer 11 meter lang bij 2 meter hoog. Zie foto. Heb een gemetselde muur als tuinafscheiding, deze is echter niet goed gefundeerd en zakt nu weg. oppervlakte is ongeveer 11 x 2. nodig is nieuwe fundering en nieuw opgebouwde gemetselde muur met bakstenen. Betreft een vrijstaand huis waar een doorgang naar de tuin is door de garage. Het huis staat momenteel leeg tot eind juni. Indien er tijd is graag offerte.

Tuin muur laten metselen

33 m2 tuin muur op bestaande fundering metselen

Metselen van muur in de tuin

Wij zoeken een metselaar voor het maken van een muur van ongeveer 6 m2. met kinderkopjes. Fundering kan ik in overleg zelf voorbereiden.

Muur in de tuin metselen

Het betreft het metselen van een bakstenen muur in de tuin. De muur moet 8 meter lang en 2,50 meter hoog worden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Erfafscheiding metselen beton blokken

Tuin/ erf afscheiding van metselwerk. Deze wordt 2 meter hoog van beton blokken. +/- 45 meter strekkend Graag ook de fundering onder de muur los prijzen, ook graag de prijs per strekkende meter specificeren.

Gemetselde muur plaatsen en stucen

In onze tuin willen wij graag een gemetselde muur die dient als tuinafscheiding: Lengte: 12.8 meter Hoogte: reguliere schutting hoogte Afwerking: wit glad stucwerk (aan 1 zijde) Bij voorkeur in juni of juli 2020.

Partners

Partners van Casius