Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur in de tuin metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur in de tuin metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur in de tuin metselen

Muur in de tuin metselen

Het betreft het metselen van een bakstenen muur in de tuin. De muur moet 8 meter lang en 2,50 meter hoog worden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Erfafscheiding metselen beton blokken

Tuin/ erf afscheiding van metselwerk. Deze wordt 2 meter hoog van beton blokken. +/- 45 meter strekkend Graag ook de fundering onder de muur los prijzen, ook graag de prijs per strekkende meter specificeren.

Gemetselde muur plaatsen en stucen

In onze tuin willen wij graag een gemetselde muur die dient als tuinafscheiding: Lengte: 12.8 meter Hoogte: reguliere schutting hoogte Afwerking: wit glad stucwerk (aan 1 zijde) Bij voorkeur in juni of juli 2020.

Tuinmuren metselen

Ik wil graag 2 muren en 1 opvul muur laten plaatsen in mijn tuin, de afmetingen zijn 3,5m bij 2m voor de 2 tuinmuren. Ook wil ik 1 muur plaatsen tussen de tuinmuur en de tuinkast van mijn buurman, deze is 1,2m bij 2.

Muur verhogen rondom tuin

Verhogen van muur als erfafscheiding in verband met verkeerslawaai. Het gaat om 20 'm lang, muur is nu 2 'm hoog, ophogen met 30 cm ongeveer

Tuinmuurtje verhogen en plaatsen poort/ tuindeur

Ik wil aan de achterkant van mijn huis een bestaand muurtje laten opmetselen en een poort laten plaatsen. Dat muurtje is nu rond de 1.40 m hoog, omdat iedereen eroverheen kan kijken zijn er wat planten geplant, deze wil ik weghalen, maar dan moet er een oplossing komen zodat niemand mijn tuin in kan kijken. gaat om een muurtje aan een zijde van mijn hoekwoning. Dit kan opgemetseld worden tot 1.60 m ongeveer, of als u een andere praktische oplossing heeft, kan dat ook. Daar zou ik graag een vrijblijvende offerte voor willen. Het gaat om een muur van ongeveer 6 m breed. De nieuwe poort graag van hout. Deze is ongeveer 1 m breed.

Het bekleden van de uitbouw van de buren die in mijn tuin uitkomt

Ik heb 1 lelijk uitziende muur. Dit is de uitbouw van de buurman. Het lood loopt uit op de muur. Deze zou ik graag weg willen werken. Het gaat om ongeveer 2 x 3 meter, deze zal ik graag met een soort gevelbekleding af laten werken.

Tuinmuur metselen

Ik wil mijn voor- en zij tuin af laten schermen met een gemetselde muur. Het gaat om een totale lengte van ongeveer 32 lengte meter en hoogte is 180.

Metselen muur

Door de storm is de schutting van de tuin deels gesloopt. Ik wil een muur laten metselen, deze is ongeveer 7-8 meter lang en zal 1.80-2.00 meter hoog worden. Wat gaat dit ongeveer kosten (incl. materialen en uurloon)?

Cementeren van 2 buitenmuren

Goedemorgen, Ik zou graag een offerte willen voor het cementeren van 2 buiten muren in de tuin. Aan de rechterkant staat een stenen schutting/ stuk muur en aan de andere kant ongeveer het zelfde. De rechterkant is +/- 12 x 2 meter en de linkerkant 12 x 3 meter. Ik zou graag van jullie wat informatie willen wat de mogelijkheden zijn, ook ben ik aan het overwegen om de gehele achtergevel in een keer mee te laten doen. Ik kan na reactie wat foto's toe sturen en nog meer informatie wat jullie nodig hebben. Alvast bedankt en ik hoor graag van jullie.

Partners

Partners van Casius