Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur weer mooi maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur weer mooi maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur weer mooi maken

Muur van spuitkurk voorzien

Ik heb een garage die ik graag een andere kleur wil hebben. Daarnaast ziet deze er niet zo mooi meer uit. Daar we de tuin gaan vernieuwen is een lelijke muur (25 m2) van de garage geen gezicht. Ik wil deze graag voorzien van spuitkurk.

Bakstenen tuinmuur renoveren

Wij hebben een bakstenen muur die opnieuw moet worden opgetrokken. Dat houdt in dat het bestaande metselwerk (voor een deel) moet worden afgebroken en opnieuw moet worden opgetrokken. Ik schat dat het oppervlakte van de muur zo'n 8 m2 is. Daar waar de muur heeft vastgezeten aan het huis is schade ontstaan aan de buitenmuur van het huis en dat moet gerepareerd worden. Verder zijn er rondom het huis nogal wat voegen die hier en daar gerepareerd moeten worden. Het zou mooi zijn als we op korte termijn een afspraak kunnen maken om de zaak te bekijken.

Muur weer mooi maken

Het gaat hier om een schuttingmuur. Is nooit gevoegd maar wel goed genoeg om te laten staan. Deze willen wij weer mooi krijgen. Wij zitten te denken aan stucen maar staan open voor alternatieven. Afmeting van de muur is 1.80 x 5 meter. Zonder isolatie.

Houten gevelbekleding zonder isolatie monteren

De achtergevel is gewijzigd omdat er tuindeuren zijn geplaatst. Daarom wil ik de gevel met hout een mooi landelijk karakter geven. Dit moet zonder isolatie. Het gaat om 2 muren van 120 bij 240 cm, nog een muur van 140 bij 240 cm en boven de tuindeuren ook een stuk.

Muur in de garagedeuropening metselen

Voor het vervangen van de garagedeur wil ik graag dat de muur van het huis doorgetrokken wordt in steen, zodat er een venster op geplaatst kan worden, en binnen kamer in plaats van garage gemaakt kan worden. Het gaat om een hoogte van bijna 90 cm en een breedte van 243 cm. Het zou natuurlijk mooi zijn als het stenenverband door kan lopen in plaats van tegen de muur aangezet. De dikte van de muur is 21 cm. In de bijlage een foto van de garage en het huis. Ik ben op zoek naar all-in prijsopgave voor het metselwerk. Alvast bedankt voor uw moeite.

Gemetselde erfafscheiding maken

Wij willen graag in plaats van een nu nog bestaande stuk schutting een muur laten metselen. De afmeting ongeveer hoogte 1.80 meter en 3 meter breed. Er zal om een nog stukje bestaande muur gemetseld moeten worden om het mooi af te werken.

Tuinmuur metselen

Ik wil graag 33 meter tuinmuur laten metselen. Gaat om een lage muur waarbij wij een hek bovenop willen plaatsen deze mag ook geleverd worden.Qua materiaal willen wij een soort sierbaksteen, maar wij staan helemaal open voor andere ideeën. Zolang het er maar mooi uitziet. De tuin is goed bereikbaar.

Opstapje met gemetseld muurtje

We hebben een opstapje buiten van 3,10 lang bij 1,05 breed. Hier ligt een beton plaat op en aan de zijkant zijn stenen gemetseld. Deze loopt af richting het huis waardoor we vaak lekkage hebben. Onder deze betonnen plaat is het hol. Het opstapje is in slechte staat. Door eventuele verbouwing kelder willen we het opstapje niet vol laten gieten met beton, en zand, dit zou ook te zwaar zijn voor de muur van de kelder. Dus we willen opnieuw een hol opstapje met een mooi muurtje eromheen gemetseld aflopend van het huis richting tuin.

Gevelrenovatie en draagmuur verwijderen

De linkerbovenhoek aan de voorkant van het huis moet gedaan worden echter als we hier toch aan beginnen willen we graag de hele gevel renoveren en impregneren zodat het er weer mooi uitziet. kenen. De betonlatei bij de voordeur en het betonrot op het balkon is goed zichtbaar. Het beton op het balkon brokkelt af op de hoek en de bewapening van het balkon is geroest. In het betonlatei van de voordeur zit een scheur, wat tevens een indicatie is van betonrot. Kunt u mij enige indicatie geven wat het gaat kosten om dit te repareren? En wellicht heeft u een voorstel hoe we het om de voordeur mooier kunnen krijgen? We vinden het beton om de voordeur heen namelijk niet erg mooi. Afhankelijk van de kosten en de mogelijkheden willen we graag een keuze maken. De muur tussen de woonkamer en de keuken willen we laten verwijderen. Dit is een draagmuur dus er moet dan gelijk een latei geplaatst worden.De muur is ongeveer 2 meter breed en 2.50 meter hoog.

Tuinmuur van gebruikte stenen maken

Ik zal zelf de ligusterheg gaan verwijderen. Hierna dient de vakman een tuinmuur te metselen met gebruikte stenen van 2 meter hoog en 5.50 meter lang. De stenen dienen gebruikt te zijn waardoor de muur er niet al te mooi uit ziet.