Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur tegen bestaand metselwerk aan metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur tegen bestaand metselwerk aan metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur tegen bestaand metselwerk aan metselen

Schuttingmuur metselen

Na het verwijderen van de glazen schutting panelen het opmetselen van een schutting muur met kolommen. Onderste gedeelte huidige schutting bestaat al uit metselwerk (hoogte 90 cm). Gewenste totale hoogte schutting 2 m. Lengte van de schutting = 9,20 m. Breedte kolommen 30 cm.

Buitenmuur en 2 beertjes metselen

Er dient ongeveer 1 meter muur gemetseld te worden en 2 beertjes van 2 bij 1.50 meter steen, 10 steen hoog. Het metselwerk komt op een bestaande fundering.

Tuinmuur metselen

Momenteel hebben we een tuinmuur met de buren, die trapsgewijs af loopt. Graag zouden we de huidige muur willen slopen en hier een nieuwe gemetselde muur willen zetten die overal 2 m1 hoog is. In de bijlage een plaatje van de huidige situatie. Een gedeelte is halfsteens, enkelsteens en een gedeelte staat nog niets, ook geen fundering. De huidige poeren zitten op ongeveer h.o.h. +/- 2,25 m1. We willen de huidige muur zelf slopen, zodat er op de bestaande fundering een nieuwe muur gemetseld kan worden. Graag zouden we 2 offerte's willen ontvangen voor het uitvoeren van het metselwerk. - materialen in eerste instantie bij de prijs inbegrepen, maar uitgesplitst dat we de bakstenen nog zelf kunnen bestellen. - Beide offertes met een stukje fundering wanneer dit nodig is. offerte 1 geheel metselwerk offerte 2 zoals de schermafdruk in de bijlage

Muur tegen bestaand metselwerk aan metselen

We willen bij ons oude een Steens muur huis een Zij muur en achtermuur tegen huidige muur laten metselen het gaat om ongeveer 55/60 m2 fundering storten we zelf

Buitenmuur verhogen, herstellen en stuken

Wij hebben bij onze woning een gemetselde buitenmuur van 180 cm hoog die wij willen laten verhogen. Er moet in totaal maximaal 2 m² metselwerk op. Verder moet er op een hoek van de muur wat metselwerk en voegwerk worden hersteld. Een deel van die muur is al afgesmeerd met buitenstuc. Ik wil de overige delen op dezelfde wijze laten afsmeren, zodat ik de hele muur daarna kan gaan schilderen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Metselwerk slopen en muur metselen

Badkamer slopen keuken slopen Tussenmuur keuken naar eetkamer eruit 1 muur erin Deurpost dicht metselen en deurpost erin op andere plaats WC slopen beneden En op begane grond zit nog een senioren badkamer deze helemaal eruit

Metselwerk verzorgen voor een uitbouw

Wij willen in het voorjaar van 2018 een uitbouw aan onze hoekwoning maken en zijn daarvoor op zoek naar een metselaar voor de volgende onderdelen: - fundering opmetselen van ongeveer 30 cm over een lengte van 11 meter (2 korte zijden en 1 lange zijde) - 1 muur opmetselen, met binnenmuur en spouw (schuinoplopend, minimale hoogte 240 cm, maximalen hoogte 380 cm) - 1 kolom metselen voor het bevestigen van kozijnen (andere hoekpunt dan muur, hoogte 240 cm, breedte beide zijden 40 cm) We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen.

Scheuren in de schuurmuur repareren

In het verleden heb ik een kozijn uit mijn schuur laten verwijderen en de opening in de muur laten dichtmetselen. De gemeente heeft op 80 cm afstand van de muur een boom geplant en door de snelle wortelgroei is de straat omhoog gekomen en het metselwerk in de muur gescheurd. De scheuren zijn 2 meter lang en zitten precies op de plek waar het kozijn heeft gezeten. Ik laat dit graag repareren. Vooraf ontvang ik graag uw prijsopgave.

Muur metselen en voegen

Het metselen en voegen van een steens metselwerk muur. Tot plint hoogte (circa 600 mm) als de bestaande woning inclusief terug liggende rollaag. (10 mm). Zie hiervoor bijgevoegde foto's. Een en ander uit te voeren in bakstenen WF met een wildverband. Voegwerk uit te voeren met toevoeging van zwartsel. Metselwerk onder maaiveld is zo goed als klaar. Profielen zijn gesteld. Voor informatie over maatvoering zie bijgevoegde foto's. Materiaal is allemaal aanwezig. Mijn metselaar heeft een hernia dus ik ben dringend op zoek naar een goede andere metselaar.

Metselwerk herstellen

Door roestende ankers is in een buitenmuur van een schoolgebouw in totaal ongeveer 4 m2 stenen weggedrukt. Het zijn vier situatie van maximaal 30 stenen per gat. De ankers liggen reeds bloot. De ankers liggen op ongeveer 5 meter hoogte. Het geheel is gevoegd met een knipvoeg. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het herstellen van de muur.

Partners

Partners van Casius