Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur tegen bestaand metselwerk aan metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur tegen bestaand metselwerk aan metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur tegen bestaand metselwerk aan metselen

Muur tegen bestaand metselwerk aan metselen

We willen bij ons oude een Steens muur huis een Zij muur en achtermuur tegen huidige muur laten metselen het gaat om ongeveer 55/60 m2 fundering storten we zelf

Buitenmuur verhogen, herstellen en stuken

Wij hebben bij onze woning een gemetselde buitenmuur van 180 cm hoog die wij willen laten verhogen. Er moet in totaal maximaal 2 m² metselwerk op. Verder moet er op een hoek van de muur wat metselwerk en voegwerk worden hersteld. Een deel van die muur is al afgesmeerd met buitenstuc. Ik wil de overige delen op dezelfde wijze laten afsmeren, zodat ik de hele muur daarna kan gaan schilderen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Metselwerk slopen en muur metselen

Badkamer slopen keuken slopen Tussenmuur keuken naar eetkamer eruit 1 muur erin Deurpost dicht metselen en deurpost erin op andere plaats WC slopen beneden En op begane grond zit nog een senioren badkamer deze helemaal eruit

Metselwerk verzorgen voor een uitbouw

Wij willen in het voorjaar van 2018 een uitbouw aan onze hoekwoning maken en zijn daarvoor op zoek naar een metselaar voor de volgende onderdelen: - fundering opmetselen van ongeveer 30 cm over een lengte van 11 meter (2 korte zijden en 1 lange zijde) - 1 muur opmetselen, met binnenmuur en spouw (schuinoplopend, minimale hoogte 240 cm, maximalen hoogte 380 cm) - 1 kolom metselen voor het bevestigen van kozijnen (andere hoekpunt dan muur, hoogte 240 cm, breedte beide zijden 40 cm) We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen.

Scheuren in de schuurmuur repareren

In het verleden heb ik een kozijn uit mijn schuur laten verwijderen en de opening in de muur laten dichtmetselen. De gemeente heeft op 80 cm afstand van de muur een boom geplant en door de snelle wortelgroei is de straat omhoog gekomen en het metselwerk in de muur gescheurd. De scheuren zijn 2 meter lang en zitten precies op de plek waar het kozijn heeft gezeten. Ik laat dit graag repareren. Vooraf ontvang ik graag uw prijsopgave.

Muur metselen en voegen

Het metselen en voegen van een steens metselwerk muur. Tot plint hoogte (circa 600 mm) als de bestaande woning inclusief terug liggende rollaag. (10 mm). Zie hiervoor bijgevoegde foto's. Een en ander uit te voeren in bakstenen WF met een wildverband. Voegwerk uit te voeren met toevoeging van zwartsel. Metselwerk onder maaiveld is zo goed als klaar. Profielen zijn gesteld. Voor informatie over maatvoering zie bijgevoegde foto's. Materiaal is allemaal aanwezig. Mijn metselaar heeft een hernia dus ik ben dringend op zoek naar een goede andere metselaar.

Metselwerk herstellen

Door roestende ankers is in een buitenmuur van een schoolgebouw in totaal ongeveer 4 m2 stenen weggedrukt. Het zijn vier situatie van maximaal 30 stenen per gat. De ankers liggen reeds bloot. De ankers liggen op ongeveer 5 meter hoogte. Het geheel is gevoegd met een knipvoeg. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het herstellen van de muur.

Metselen van een kleine tuinmuur met goede fundering

Doelstelling: Bouw een stevig stenen tuinmuur van 2 meter breed en 1 meter hoog die minsten '30 jaren niet schuif gaat. Bestaande stenenmuur van (2,5 meter breed en 1 meter hoog) demonteren. Bestaande stenen zo veel mogelijk hergebruiken. Opnieuw funderen: Fundering gieten, graaf circa 50 cm diep tot het vaste zand en dubbel zo breed als de dikte van de muur. Stort een laag damzand van circa 15 cm voor extra stevigheid. Maak een bekisting met stevige rechte planken die waterpas uitzet en ondersteunt worden met piketten. Wapen de fundering met 2 betonijzers in de lengterichting van 4 a 5 mm dik. Leg ze op bakstenen. In de breedterichting bevestig om de 50 cm korte stukjes betonijzer op de 2 betonijzers met binddraad. Met 1 deel cement op 2 delen grof zand en 3 delen grind maak het beton aan. Mag kant en klaar beton gebruiken. Stort het beton in de bekisting en prik met een stok in het beton om het te ontluchten. Zo wordt alles goed opgevuld. Ook als al het beton gestort is sla met een hamer op de bekisting, dit om de massa te ontluchten. Strijk de fundering glad met een spaan en laat het enkele dagen uitharden. Nu de nieuwe muur Metselen (2 meter, breed en 1 meter hoog): Metselwerk voorbereiden, afhankelijk van de keuze van de steen gaat u berekenen hoeveel bakstenen u nodig heeft en in welk verband u wilt gaan metselen. Eerste rij metselen, breng een dikke laag mortel aan op de fundering en druk de eerste steen in de mortel. Volgende lagen metselen, afhankelijk van het verband worden de volgende stenen geplaatst. Bovenste laag afwerking met afdekstenen. Voegen niet nodig.

Metselwerk bij een zonnescherm repareren

Aan onze achtergevel is een (elektrisch) zonnescherm bevestigd. Rondom beide steunen/verankeringen van het zonnescherm is het voegwerk gescheurd en zitten gevelstenen los. Aan de rechterkant komt de steun al iets van de muur. Wij willen een offerte voor het demonteren van het zonnescherm, herstel van het metselwerk en het opnieuw monteren van het zonnescherm. Daarnaast is er in de gevel op de eerste verdieping een scheur in het voegwerk die direct hersteld zou moeten worden.

Bestaande tuinmuur renoveren of vervangen

Het renoveren of vervangen bestaande gemetselde muur in de tuin. Graag het metselwerk beoordelen en advies geven wat er gedaan moet worden. De muur is 4 meter lang en 2 meter hoog, verderop is nog een stuk van 1 meter lengte. De tuindeur hergebruiken als de muur opnieuw gezet moet worden.