Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur met grote scheuren repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur met grote scheuren repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur met grote scheuren repareren

Tuinmuur herstellen / metselen

In de voortuin heb ik een grote boom weg laten halen die de tuinmuur opzij drukte. De oude muur is toen in drie delen weggezet (zie foto) en ik wil dat dit muurtje weer hersteld wordt door ofwel oude delen te gebruiken, dan wel muur opnieuw te metselen. Muur is ongeveer 5 meter lang en 80 cm hoog.

Gevelreiniging en verfresten weghalen

Gevelreiniging en weghalen verfresten. Wij wonen in een hoekhuis dus hebben 1 grote muur (50 m2) met 1 raam. Achtergevel ( 20 m2) heeft veel raampartijen gaat om 2 kleiner gedeeltes net als voor waar de onder muur wit geschilderd is en zo zal blijven. Vorige bewoner heeft veel verf sporen op de gevel achter gelaten en deze willen we ook weg laten spuiten.

Verf verwijderen van een bakstenen muur

Graag wil ik de verf van mijn woning laten verwijderen. Grote vrijstaande woning met leef oppervlak rond de 250 vierkante meter. Helemaal wit geschilderd nu, verf zit er al lang op. Ben op zoek naar indicatie van kosten inclusief naderhand verbeteren voegwerk,

Muur met grote scheuren repareren

De muur op het zuiden van ons huis heeft een grote scheur aan beide kanten (links en rechts). De scheur loopt ook door de stenen heen. Beide scheuren zijn ongeveer 1 meter lang. Hoeveel gaat het kosten om dit te laten metselen? Komt er eerst iemand langs om dit te bekijken?

Tuinmuur metselen

Nadat een hele grote boom wordt gekapt begin september is het tijd om de schuttingen te vervangen. Ik wil een muur laten metselen in zelfde baksteen als de schuur uit jaren vijftig. Eenmaal achtermuur van 2,5 meter breed, een muur tussen de tuin van de buren van 4,5 m. Er zal ook een fundering gestort moeten worden. Hoogtes rond de 2 meter. Eventueel met het verwijderen van de huidige schutting.

Metselen en repareren van een buitenmuur

Mijn tuinmuur is omgeblazen door de blokhut. Nu moet ik deze muur herstellen met circa 5 kleine, 120 cm hoge, pilaren en 2 grote pilaren van circa 160 cm hoog. Totale schatting 23 m². Materiaal: KALKZANDSTEEN AF GEBROKEN WIT KOP/STREK CASTELL-WEISS (PLT/480ST). Aantal stuks 1200 stuks met een totale verkoopprijs van circa 900 euro ex btw te koop bij Floris. Gaarne prijs maken voor de afvoer van stenen, het vrij maken van metselwerk (aarde weghalen) en de nieuw te metselen stenen. Tevens het opnieuw opzetten van pilaarhoedjes. Zie bijgevoegde foto's.

Tuinmuur metselen

Ik wil een tuinmuur laten bouwen. Deze moet enkelsteens zijn. De tuinmuur moet 2 meter hoog en 20 meter lang worden. Vervolgens zal de muur gestukt worden. Daar zou eventueel ook een prijs voor gegeven kunnen worden. De tuin kan met een grote bus en aanhanger bereikt worden.

Voegwerk herstellen voor verkoop

Wij willen een huis kopen maar uit de geschilderde gevels vallen grote hoeveelheden voegen met verf en al uit de muur. Is het mogelijk om een richtprijs per m2 aan te geven wat het kost om dit te herstellen? Het betreft naar ruwe schtting ongeveer 20m2 Bij voorbaat dank, mvrgr

Fundering maken en tuinmuur metselen

Een tuinmuur van 12 meter lang metselen. De muur moet 1.80 meter hoog zijn. Er staat nu een betonnen schutting, die halen we weg. Er zal wel fundering voor de muur aangebracht moeten worden. De tuin is via een grote poort bereikbaar. Op korte termijn.

Gevel reinigen en voegen

Het afbreken van de houtopslag heeft de achtergevel van de garage nogal vies en beschadigd achtergelaten. Het voegwerk zit hier en daar los en er zitten gaten in de muur waarin keilbouten waren bevestigd. We laten de muur graag reinigen en het voegwerk herstellen. Het betreft een oppervlak van 250 cm hoog en 300 cm breed. Aan deze muur grenst een gemetselde muur van de uitbouw van onze buurvrouw. Daar is een grote open naad zichtbaar bij de aansluiting en die wil ik ook laten dichten. We hebben geen haast met deze klus, eerst wordt er nog in de tuin gewerkt. We maken graag een afspraak om de gevel hier te laten beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius