Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur e? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur e. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur e

Muurtje metselen

Graag ontvangen wij via de e-mail een offerte voor het professioneel dubbelsteens metselen van een muurtje in onze tuin van 7 meter in de steen terca rood genuanceerd (Wienerberger Bemmel hv113). De muur wordt dus 21 cm breed. Graag contact via de e-mail en niet via de telefoon. De muur moet 70 cm hoog worden.

Gevel met beschadigd voegwerk herstellen

Muur is beschadigd rond de regenpijp door het gebruik van een schaduwdoek. Het voegwerk is losgekomen. Zie bijgevoegde foto's voor meer detail. Contact graag in eerste instantie via e-mail.

Gevel van kalksteen reinigen en impregneren

Wij hebben een vrijstaande woning in Purmerend van ongeveer 23 jaar oud. Voor zover wij weten is het nog nooit gereinigd e/o geïmpregneerd. Nu slaat aan een kant de muur door in verband met regenval. Achterzijde vertoont barsten, waardoor water binnenkomt. Graag opgave per m2, huis heeft veel raampartijen. Moet nog exact opmeten. Het gaat om ongeveer 170 m2 woonoppervlak.

Vensterbanken en muur voegen

De werkzaamheden zijn als volgt: 1) Wij willen graag alle vensterbanken aan de buitenkant gevoegd hebben en kapotte tegels laten vervangen; 2) Wij willen graag de muur aan de westzijde van de woning goed gevoegd hebben. Er ontbreken deels voegen. De westmuur is de muur aan de linkerzijde van de woning als u met uw gezicht naar de woning toe staat; 3) In de achtertuin het tuinhuisje eventueel schilderen. Uw offertes ontvangen wij graag per e-mail.

Nieuw schuurtje laten opmetselen

Zou u mij een richtprijs kunnen geven voor het opmetselen van een muur voor een schuurtje? Vrij recht toe recht aan. Ongeveer 2. 90 hoog, 5. 60 breed en 4. 40 breed. Enkel steens met uitsparing voor deur en twee ramen. Als ik uw e-mail adres kan achterhalen stuur ik zo nog een tekeningetje toe.

Tuinmuur metselen

Ik wil een tuinmuur laten zetten met 3 kolommen van 320 mm en daar tussen in een steens muur van totaal 2250 mm. Totale lengte muur is 6260 mm lengte hoogte wordt 1800 mm. !! reageren op E-mail aub!!

Klimop verwijderen en gevel opknappen

Klimop verwijderen en muur reinigen. De muur is ca. 2.50 meter hoog en goed bereikbaar (begane grond). Contact telefonisch in de avonduren of per e-mail.

Gevelherstel

Deze opdracht betreft herstel van een (enkelsteens) gevel van een garage op 3 plekken. Het gaat om het verwijderen van totaal ca. 25 stenen, opnieuw voegen en plaatsen van nieuwe stenen. Op 1 plek komt de muur iets naar voren; hier moet de muur weer vlak komen te liggen met de muur van het woonhuis. Foto's met details kunnen worden per e-mail worden toegestuurd. Stenen zijn beschikbaar. Metselspecie door vakman. Ten aanzien van de metselspecie moet de kleur van de bestaande voeg zo veel mogelijk benaderd worden. Net werk boven snel werk!

Wij willen en muur bouwen rondom de ...

Wij willen en muur bouwen rondom de tuin. Muur moet voor een deel dragend zijn voor eventule overkapping in de toekomst. En mag voorlopig max. 1.8m hoog zijn, prijs-afhankelijk. Totale lengte van de muur is ongev. 15m. Voor meer info.: E-mail