Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur onder de dakgoot repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur onder de dakgoot repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur onder de dakgoot repareren

Muur onder de dakgoot repareren

De zonnewering is losgeschoten uit de muur op de eerste verdieping. Hierdoor is de muur onder de dakgoot beschadigd. Er moeten een paar stenen worden vervangen en een aantal voegen hersteld. Anders kan er geen nieuwe zonnewering worden opgehangen.

Gevel- en voegwerk herstellen

Het betreft een tussenwoning, een oud arbeidershuisje. De muur is van baksteen maar de korst van de steen is eraf. Ook moet het voegwerk opnieuw worden gedaan. Het oppervlak van de gevel is tussen de 15 en 20 m2 maar er zitten twee ramen en een deur in. Ook zou het houtwerk rondom de dakgoot geschilderd moeten worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Kolommen metselen met fundering voor inrijpoort

Vanwege het vernieuwen van 2 inrijpoorten dienen er 4 nieuwe kolommen te worden gemetseld en 2 oude kolommen te worden afgebroken en afgevoerd. Af te breken kolommen (2 stuks) maten: ca. 0,50 bij 0,50 bij 1,50 cm. 4 Nieuw te maken kolommen (2 x 2 stuks) inclusief te storten fundering, maten: 2 Kolommen van circa 0,50 bij 0,50 en 1,80 meter hoog 2 Kolommen van circa 0,50 bij 0,50 en 2,00 meter hoog. Kolommen worden type strak en aangesmeerd, passend bij huis. Eventueel met klein sierboogje (welving) zoals aansluiting van muur huis op de dakrand onder dakgoot. Afdekplaat / ornament bovenkant kolom nog nader te bezien, ofwel betonnen plaat, ofwel natuursteen, ofwel ornament, afhankelijk van advies, kosten en levertijd. Uitsparingen voor deurbel/intercom brievenbus en bekabeling nodig (deze materialen worden door ons aangeleverd). Technische tekening wordt vanuit ons op korte termijn voorzien. Geschikte fundering voor alle 4 de kolommen dient door u te worden gestort. Bouwmaterialen bij voorkeur door u te voorzien. Er is ruim te werken en voldoende parkeerplaats. Realisatie graag op korte termijn. Graag uw kostenindicatie; -of in uurtarief met inschatting van benodigd aantal uren en geschatte kosten voor bouwmaterialen fundering, metselstenen, afsmeerwerk en afwerking. -of in een aanneemsom. Tevens advies in welk tijdbestek kan dit gerealiseerd worden, ivm. Planning plaatsing poorten.

Renoveren van buitenmuur

Bij een rukwind (en waarschijnlijk in combinatie met vorstschade) is de blinde muur aan de westzijde van ons huis (anno 1940) ontzet langs de rollaag tussen schoorsteen en dakgoot. Het buitenblad van de in 2014 met EPS-bolletjes volgespoten spouwmuur (ongeveer 45 m2) zal moeten worden afgebroken tot aan het platte dak van de aansluitende garage. De oude situatie herstellen (buitenblad opnieuw opbouwen met baksteen en de spouw vullen met isolatiemateriaal) lijkt - met het oog op optimale isolatie - niet de gewenste oplossing. Gaarne willen wij een isolatie-oplossing waarbij dikke PS-platen aan het binnenblad van de (oude) spouwmuur worden geplakt en waarbij aan de buitenzijde een stuclaag wordt aangebracht. Graag willen wij offertes voor de renovatie van onze buitenmuur, waarbij de kosten voor afbraak van het buitenblad en de vernieuwbouw apart worden gespecificeerd. Desgewenst stuur ik u eerst enkele foto's toe die ik maakte tijdens de renovatie in 2014 en recent van de schade aan de muur.

Spouwmuur reinigen voor aanbrengen gevelisolatie

De spouwmuur is iets te veel richting buren geisoleerd. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning. Ik heb reeds isoparels in de muur, echter is vermoedelijk zonder spouwscheiding aangebracht. Opdracht is alsnog aanbrengen van een spouwafscheider (borstel) en reinigen (verwijderen en afvoer schuimparels) van stuk van de spouw van de buren in voor- en achtergevel. Waarschijnlijk stenen verwijderen en reinigen voor zover nodig en terugplaatsen stenen en netjes voegen. Een en ander verder te bespreken. Indicatie is dat ongeveer 1 á 1,5 meter vanuit spouwscheiding parels verwijderd moeten. Hoogte tot dakgoot ca. 5m.

Smetplank onder de goot vervangen door hout of Keralit

Onder mijn houten dakgoot zit een houten 'smetplank' op de muur van ongeveer 8 meter lang. Die smetplank is aan vervanging toe. Ik wil graag offertes ontvangen voor de vervanging door hout ofwel door Keralit. Het staat u vrij om de klus even te komen inmeten.

Muur opmetselen tot de dakgoot

Hierbij vraag ik een offerte aan om de houten balk weg te halen en de muur op te metselen naar de dakgoot. Bijgevoegd een foto van de huidige situatie. Ik kijk uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet,

Lekkage verhelpen en muur repareren

We hebben lekkage gehad doordat de dakgoot is overstroomd. Het water is naar binnen gekomen door de scheuren in de gevel. De gevel moet gerepareerd worden geïmpregneerd worden. De lekkage zelf is al opgelost. Indien mogelijk zo snel mogelijk.

Metselwerk en timmerwerk

Wij hebben drie verschillende onderhoudswerkzaamheden, die wij graag willen laten uitvoeren. Het gaat om het volgende: -Klus 1: De gezamenlijke schutting van ons en onze buren verwijderen. De nieuwe schutting plaatsen, voorzien van 2 deuren met een goed slot en een gemetselde muur in combinatie met hardhouten tuinschermen. Tussen beide schuren ligt al een funderingsbalk. De gehele ruimte is 8 meter lang en 2.40 meter hoog. Graag hiervoor een offerte. -Klus 2: Het dichtmetselen van een ruimte van 3 meter breed en 1,5 meter hoog in de voorgevel van de woning. Er moet een draagbalk geplaatst worden. Het gaat om een ruimte tussen de benedenverdieping en de bovenverdieping. Graag hiervoor een offerte. -Klus 3: Het repareren en met Trespa bekleden van de dakgoot. De dakgoot is 6 meter lang. Ook hier graag een aparte offerte, omdat wellicht meerdere buren geïnteresseerd zijn.

Gat boren in de spouwmuur

Het betreft een afzuiginstallatie in de keuken. Een gat boren in spouwmuur van bijkeuken. De muur is baksteen. Bouwjaar 1988. Gat van 10 cm doorsnede. Werkruimte: centrum van het gat komt ongeveer 20 cm onder dakgoot en 20 cm van haaks staande muur. Optioneel: stuk buis er doorheen en aansluiten op bestaande buis (die nu door het dak loopt), en, optioneel, buitenrooster aanbrengen. Hoewel ik denk dat ik beide optionele klusjes zelf kan doen.