Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren renoveren

Stucwerk verwijderen van een bakstenen muur

Ik ga dit huis compleet renoveren. Ik wil graag het stuck van de binnenmuren verwijderen die grenzen aan de buren links en rechts (incl. trappenhal). Het stuckwerk op de dragende muur in het midden van huis en de buitenmuren (voor & achter) moet blijven zitten. Het afval moet ook door jullie opgeruimd en afgevoerd worden. Het eindresultaat zijn zuivere / stofvrije muren, waarvan de bakstenen goed zichtbaar zijn en de voegen een 0,5 tot 1 cm zijn weggehaald, zodat de bakstenen goed zichtbaar zijn. Oppervlakte ongeveer 13 x 24 meter.

Muren renoveren

We hebben een oud vrijstaand huis uit de jaren '30 van 6 bij 10 meter. Alle muren, zijkant begint dak op eerste verdieping, moeten gecontroleerd en hersteld worden. Op sommige plekken zijn de voegen al volledig verdwenen. Aan de achterzijde van de woning is een serre aanwezig.

Buiten muren renoveren

Hakken, voegen, impregneren en chemisch reinigen en of onder hoge druk schoon spuiten. Geen zandstraal! De oppervlakte van mijn woning is circa 84 vierkante meter. Het gaat hier om een rijtjes woning daterend uit 1976. Eventueel willen de 7 aangrenzende woningen ook mee doen. werkzaamheden graag ergens in het voorjaar van start laten gaan.

Onderhoud aan voegwerk op een gemetselde buitengevel

Ik wil het voegwerk van onze twee-onder-een-kapwoning graag laten renoveren. Het betreft een woning uit de jaren '60. Ik laat de gevel graag reinigen, de voegen vernieuwen en de muren daarna impregneren. Het betreft 30 tot 50 m². Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Oude gevelvoegen opnieuw voegen

Gaarne prijsinformatie betreffend het renoveren van twee muren van een hoekwoning. Deze muren zijn ongeveer 45 en 30 vierkante meter groot. De voegen uitslijpen en vervolgens opnieuw voegen. Tevens graag een prijsopgaaf om het vervolgens te impregneren.

Klimop van gevel verwijderen en muren renoveren

Op een zijmuur van mijn woning (ongeveer 30 m²) is een klimop aangebracht. Ik wil deze verwijderen. Graag zou ik willen weten hoe de muur er (ongeveer) uit gaat zien na het verwijderen en wat er nodig is (met bijbehorende kosten) om de muur weer netjes te maken. Daarnaast zou ik ook graag een offerte ontvangen voor het reinigen van het schuine gedeelte dat op de foto zichtbaar is.

Gevel van een hoekwoning renoveren

Wij hebben een hoekwoning, een eengezinswoning uit bouwjaar 1951, waarvan het voegwerk in de buitenmuren slecht is en gerenoveerd moet worden. Ook willen we alle gevels laten impregneren. Het gaat om in totaal ongeveer 60 m². Wij laten de muren graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Renoveren van het dak en de gevel

Graag een uitgebreide offerte voor beide onderdelen: Gevel op het achterhuis (langs muur keuken, tussen- en achterkamer) Sinds 2004 woon ik in dit huis dat in 1917 is gebouwd. Naar schatting is de damwand (zie foto. Opp. Ca. 10 lang en ca. 8 hoog) rond 1995 aangebracht zonder dat mijn benedenburen en ik op de hoogte waren. Graag laten we de damwand verwijderen (graag eerst een analyse wat de staat van de muur zou kunnen zijn) en daarna originele muur terugbrengen in nette staat, isolerend, vochtwerend en ademend maken. Dak Het is nogal vochtig in dit huis. In een voorkamer is de verf gaan bladderen direct nadat deze is aangebracht. In de achter/slaapkamer komen soms vocht/schimmelplekken voor. Beide problemen kunnen vanaf het dak en/of de muren kunnen komen. Sommige opbouwwerken op het dak moeten dringend opnieuw gestuct worden. Graag een analyse van de status van het dak en dakomlijsting, en uiteindelijk offerte voor de werkzaamheden. Ik ben voornamelijk op de woensdagen vrij. Het zou mooi zijn als op die dag een kijkafspraak kan worden gepland.

Divers metsel- en voegwerk

Wij zijn op zoek naar een collegabedrijf voor het renoveren van een schoorsteen, het opnieuw voegen van een schuurmuur (7 m2) en het opnieuw metselen van 2 muren (totaal 14 m2). De werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd bij een rijtjeswoning in Badhoevedorp.

Gevelrenovatie met stralen, voegen, impregneren

Het betreft het renoveren van de buitengevel van de woning, 101 jaar oud. Er dienen enkele scheuren gerepareerd te worden, stralen of reinigen van de muur, oude voegen verwijderen en nieuwe knipvoegen aanbrengen en het impregneren van en de muren. De totale oppervlakte is ongeveer 90 m2.

Partners

Partners van Casius