Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Metselwerk waterdicht impregneren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: metselwerk waterdicht impregneren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: metselwerk waterdicht impregneren

Metselwerk waterdicht impregneren

We zouden graag een offerte willen ontvangen voor het waterdicht impregneren, en eventueel reinigen van de gevels. Het gaat om een halfsteens schuur van 2 bij 3 meter groot en 2.50 meter hoog. Hier zullen 3 gevels aangepakt moeten worden. De schuur bevindt zich aan de zuidzijde van ons huis. De zijgevel bevindt zich aan de westzijde en is ongeveer 58 m2 groot.

Metsel- en voegwerk repareren

Opdracht betreft het herstellen van circa 1 m2 losgeraakt voegwerk in het gevel metselwerk (op 4 gevel plaatsen) plus het vervangen van 3 gescheurde bakstenen, tgv uitbreken zonnescherm (is al verwijderd). Gevraagde werkzaamheden: - Het tijdelijk losmaken van de zinken deklijst/daktrim; - Het tijdelijk losmaken van de regenafvoerpijpen (bovenste deel pijp is afzonderlijk te demonteren) (2x); - Het verwijderen/uitkappen van drie gescheurde bakstenen; - Het verwijderen/afslijpen van 2x3 bouten uit het metselwerk (deze waren ter bevestiging zonnescherm dat reeds verwijderd is) - Het inmetselen van 3 nieuwe bakstenen; - Het voegen van losgeraakt voegwerk; - Het herbevestigen van bovenste deel van de de regenafvoerpijpen (2x); - Het waterdicht herbevestigen van de zinken deklijst/daktrim; - Het afvoeren van het (voeg-herstelwerk) afval. Gevels: 1- linker kolom achtergevel uitbouw 0,4 x 0,8 = 0,32 m2 2- rechter kolom achtergevel uitbouw: 0,4 x 0,8 = 0,32 m2 3- Linker kolom achtergevel uitbouw, zijgevel 0,3 x 0,5 = 0,15 m2 4- Klein voegherstel voorgevel boven voordeur 0,25 x 0,7 = 0,175 m2 Totaal afmetingen voeg herstelwerk: oppervlakte = 0,95 m2 Voegstijl: platvol geborsteld (ruwe afwerking dus, zie foto’s) Offertevraag: Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor de totale klus, inclusief alles m.u.v. de 3 vervangende bakstenen. Dus inclusief BTW, voorrijkosten, transport, gereedschappen, materialen, afvoeren afval. Opdrachtgever draagt zelf zorg voor nieuwe vervangende bakstenen.

Metselwerk aan de schoorsteen waterdicht maken

Het lekt vanuit de schoorsteen. De schoorsteen was bekeken door een loodgieter, die zei dat het metselwerk niet meer waterdicht is. Het dak is een schuin dak (zie foto). Graag in de offerte vermelden of u garantie biedt op de werkzaamheden (dat betekent, als de schoorsteen nog lekt na de werkzaamheden of u zonder extra kosten het komt repareren) en hoe lang de garantie geldt.

Balkon en metselwerk renoveren en impregneren

Balkon: vervangen van een uitdrager en een latei. Betonvloer repareren en waterdicht maken. 2 rollagen in toren metselen en voorzien van snijvoeg. Gevel impregneren ongeveer 130 m2.

Achtergevel isoleren en waterdicht maken

Het gaat om achtergevel deels gestuct deels metselwerk graag offerte van isoleren en waterdicht maken van de gevel buitenwerk Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Uitsparing keldermuur dicht metselen

Ik heb een uitsparing in mijn keldermuur van totaal 8 m² De dikte van de uitsparing is 6 cm diep over een oppervlakte van 2 m2 en 8 cm diep over een oppervlakte van 6 m² De muur is behandeld met Remmers een soort waterdicht cement. Het metselwerk zal uiteindelijk onder een eind afwerk-laag komen. Is het mogelijk dit dicht te metselen? Zo ja wat zal het dan ongeveer kosten?

Schoorsteen renoveren

Het verwijderen en afvoeren van een gedeelte van de oude schoorsteen, waterdicht maken, metselwerk en voegwerk. 0,10 m3 metselzand, 2. stuks enci metselcement, 125 stuks gevelsteen rood/oranje, 1 stuk Aquablocker, 1 stuk huur steigermateriaal, 1 stuk afvoeren materialen + arbeidsloon. De schoorsteen lekt bij de buren. Een van de buren zag stenen losliggen, 5 lagen. Het dak bevindt zich op de derde verdieping, het is een puntdak. Graag willen wij een offerte ontvangen.

Restauratie gevel

Restauratie topgevelrand en waterdicht maken. Bovenkant is aan het afbrokkelen. Gaat om een schuine topgevel. Ook wat last van vocht aan de binnenzijde. Er zal een deel nieuw metselwerk moeten komen. Twee keer over een lengte van ongeveer 3,5 meter. En dan twee steens breed. Graag komen kijken - vakwerk. De gevel is meer dan honderd jaar oud.