Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Metselwerk tuinmuurtje? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: metselwerk tuinmuurtje. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: metselwerk tuinmuurtje

Metselwerk tuinmuurtje

Tuinmuurtje van 0,60 m hoog en 11,5 m breed. Betreft een hoekwoning.

tuinmuurtje renoveren

Ik wil een omgereden lage tuinmuur laten herstellen met pilaren van 50 cm hoogte door metselwerk.

Tuinmuurtje van metselwerk herstellen

Het gaat om herstellen/vervangen van ongeveer tien zwarte bakstenen van een laag tuinmuur. Stenen zijn licht beschadigd en moeten vervangen worden

Metselwerk van het tuinmuurtje repareren

Er is een auto tegen de hoek van mijn tuinmuurtje gereden, deze is ervan af. Het gaat om ongeveer 10 bakstenen. Sommige stenen zijn kapot en heb ook geen reserve meer. Het ijzeren hekwerk is ook scheef. Wat gaat mij dit kosten. Zie bijgevoegde foto's.

Tuinmuurtje met beren en rollen metselen

Rond de voortuin wil ik een muurtje hebben. Lengte ongeveer 12 meter met 5 beertjes en rolletjes daar tussen in. Fundament ligt er al. Gaat om schoon metselwerk.

Metselwerk tuinmuurtje herstellen

Ik heb aan de voorkant van mijn huis een dubbelsteens gemetseld tuinmuurtje van ongeveer 30 cm hoog en 20 cm dik. Er is een auto tegen de hoek gereden. Daarom ligt er een stuk van 30 cm hoog over een lengte van ongeveer een meter los. Ik zoek een metselaar of aannemer die dit kan herstellen en die vrijblijvend een offerte wil opstellen.

Lage tuinmuur metselen

Ik wil een laag tuinmuurtje laten metselen. Mooi metselwerk, enkelsteens muur van ongeveer 9 strekkende meter. 2 hoeken van 90 graden. Ondergrond is momenteel grasgrond. Graag een prijs inclusief het maken van fundering, en een prijs exclusief fundering. Ook een prijs met en prijs zonder steen.

Terras en tuinmuurtje afwerken en bloembak maken

Half afgebroken tuinmuurtje afwerken - wat nieuw metselwerk, 1 rij tegels van terras af halen, en op die plaats en de fundamenten van een geheel afgebroken muurtje, een lage plantenbak maken(laag muurtje), paadje naar bestating achter de bak. Eventueel foto beschikbaar.

Herstellen metselwerk van een tuinmuur

Ik woon in een jaren 30 woning op de begane grond. Tussen mij en de buren zit een tuinmuurtje (vast aan de woning) die vervallen is. Voor de VVE dien ik een drietal offertes op te vragen om dit muurtje te laten herstellen.