Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Metselwerk boven kozijn achter zonnescherm repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: metselwerk boven kozijn achter zonnescherm repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: metselwerk boven kozijn achter zonnescherm repareren

Metselwerk boven kozijn achter zonnescherm repareren

Ik wil metselwerk boven het kozijn herstellen. Circa 3 steenlagen boven het kozijn en voor de baksteen latei liggen los. Zie bijgevoegde foto's.

Metselwerk uitvoeren

Graag wil ik een kozijn in een draagmuur plaatsen, hiervoor moet er een IPE balk van 1,60 meter in de muur gemetseld worden. Hea100 balkjes, stempels, stenen en mortel is reeds aanwezig. De muur zal reeds uitgefreesd zijn en gestempeld. Het betreft puur het metselwerk dat de vakman dient uit te voeren.

Metselwerk boven kozijn vernieuwen

Ik wil oud metselwerk laten verwijderen boven een nieuw geplaatst kozijn op de 1 verdieping aan de achterkant van het huis. Ik wil dat het opnieuw ingemetseld wordt. Het betreft een boog van zo'n 3.5 meter lang en tussen de 40 a 50 cm hoog. De locatie zit boven een glazen overkapping, is dit een probleem voor u?

Scheuren in de schuurmuur repareren

In het verleden heb ik een kozijn uit mijn schuur laten verwijderen en de opening in de muur laten dichtmetselen. De gemeente heeft op 80 cm afstand van de muur een boom geplant en door de snelle wortelgroei is de straat omhoog gekomen en het metselwerk in de muur gescheurd. De scheuren zijn 2 meter lang en zitten precies op de plek waar het kozijn heeft gezeten. Ik laat dit graag repareren. Vooraf ontvang ik graag uw prijsopgave.

Houten geveldelen vervangen door stenen

Ik wil op de zolderverdieping 2 houten geveldelen laten vervangen door stenen geveldelen. Geveldeel 1 is ongeveer 2 meter hoog en 1 meter breed. Geveldeel 2 is ongeveer 1.5 meter hoog en 5 meter breed. Verder zou er voor geveldeel 2 een nieuw kozijn geplaatst moeten worden, afmetingen en exacte locatie nader te bepalen. In bestaande situatie is er nog geen kozijn voorzien. Er is dus metselwerk van toepassing. Ik er een tekening van sturen.

Achtergevel repareren

Het slechte metselwerk onder het kozijn dient hersteld te worden. Het zal dan gaan om het herstellen van scheuren en aanbrengen van waterslagen. De oppervlakte is nog geen 2 m2.

Metselwerk aan de buitengevel

Metselwerk aan de buitengevel. Voorkant gevel van beneden kozijn tot bóven kozijn metselwerk.

Latei en metselwerk repareren

Metselwerk en latei repareren. We hebben aan de voorkant van de woning een latei, deze is gescheurd. Ook hebben we een groot kozijn waar een latei boven zit, ook deze is gescheurd, graag repareren. Boven de voordeur zit een soort van betonnen dakje, deze zal ook even beoordeeld moeten worden.

Muur rondom een nieuw kozijn repareren

Wij hebben recent een nieuw raamkozijn laten plaatsen. Bij het verwijderen van het oude kozijn is een deel van de muur beschadigd en moet het metselwerk hersteld worden. Ook zit er oud metselwerk dat slecht is en vervangen moet worden.

Latei boven een kozijn plaatsen

Wij willen een nieuwe deur met kozijn laten plaatsen in onze garage, echter zitten er scheuren in de muur. In verband met garantie kunnen ze de deur niet plaatsen, ook omdat de kans bestaat dat het metselwerk naar beneden komt. Nu heb ik vernomen dat dit te verhelpen is met een latei. De latei dient geplaatst te worden in de huidige situatie, met de deur en het kozijn wat er nu zit. De nieuwe deur wordt pas geplaatst nadat er een latei is geplaatst en er bij het verwijderen van het huidige kozijn, niets naar beneden komt. Graag verneem ik wat de kosten zullen zijn om door jullie een latei te laten plaatsen en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen.

Partners

Partners van Casius