Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Metselwerk bouw loods? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: metselwerk bouw loods. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: metselwerk bouw loods

Tuinmuur metselen

Graag zouden wij van u horen wat de mogelijkheden zijn en eventueel een offerte ontvangen voor het volgende: Wij zijn voornemens om de schutting (met schuur) achter te vervangen door een nieuwe veranda met schuurtje van Douglas hout. Aangezien de achterwand meteen ook onze erfafscheiding wordt, overwegen wij die deels op te laten trekken met bakstenen (helft van de achterwand). De andere helft van de achterzijde en de wanden rondom zouden wij willen bouwen op een bakstenen muurtje van 25 cm hoog. Fundering hiervoor is nog niet aanwezig. Er is nog geen geplande datum van oplevering. Indien er een muur gemetseld zal worden is de overige bouw daarvan afhankelijk. Of het nodig is de schuur te voorzien van een spouwmuur (tegen vocht) en de benodigdheden daarvoor laat ik aan uw oordeel over. De rest van de schuur wordt gebouwd tussen staanders van 15 cm breed. Mogelijk is dit niet breed genoeg voor een spouwmuur (dubbele laag bakstenen). De bakstenen moeten we nog uitzoeken maar is ook afhankelijk uiteraard van het metselwerk (waarschijnlijk komt niet elke formaat baksteen in aanmerking). De kleur van de voeg hadden we wel het liefst donker en het liefst een heel dunne voeg/ of voegloos aanzicht of een diepgelegen voeg. De afmetingen van het gebouw worden 500 x 297 bij 225 cm hoog. Op elke hoek komt een staander van 15 cm breed. Totaal breedte van de stroken komt dan neer op: 2x zijwanden: (lxbxh in cm) 267 x 15 x 25 1x achterwand: 227,5 x 15 x 25 + 1 wand 227,5 x 15 x 225 cm (maar hier komt nog een deur in). 1x voorzijde 227,5 x 15 x 25 (ook hier komt een deur in)

Metselwerk bouw loods

Voor de bouw van een loods ben ik op zoek naar conventioneel metselwerk. Het soort verband zal door de vakman bepaald moeten worden. Het gaat om ongeveer 20.000 stenen.

Muurtjes metselen voor een houten woning

Voor het bouwen van een houten woning moet er een 4 laags enkel steens muurtje komen. Het metselwerk dient rondom vanaf de fundering geplaatst te worden. De woning wordt 10 x 10 meter groot. Hierboven komt uiteindelijk het hout. Start bouw: mei 2018.

Buitenmuren metselen van aanbouw

Voor een uitbouw laten wij een prefab uitbouw bouwen van kingspan platen deze moeten worden voorzien van een buitenmuur van baksteen en afhankelijk van de prijs moet dit in kruisverband of halfsteens zijn met een een knip en of snijvoeg. Graag ontvangen wij een offerte voor het metselwerk circa 80 m2 in een steen die bij de bestaande bouw past en voor voegwerk.

Metselen van een kleine tuinmuur met goede fundering

Doelstelling: Bouw een stevig stenen tuinmuur van 2 meter breed en 1 meter hoog die minsten '30 jaren niet schuif gaat. Bestaande stenenmuur van (2,5 meter breed en 1 meter hoog) demonteren. Bestaande stenen zo veel mogelijk hergebruiken. Opnieuw funderen: Fundering gieten, graaf circa 50 cm diep tot het vaste zand en dubbel zo breed als de dikte van de muur. Stort een laag damzand van circa 15 cm voor extra stevigheid. Maak een bekisting met stevige rechte planken die waterpas uitzet en ondersteunt worden met piketten. Wapen de fundering met 2 betonijzers in de lengterichting van 4 a 5 mm dik. Leg ze op bakstenen. In de breedterichting bevestig om de 50 cm korte stukjes betonijzer op de 2 betonijzers met binddraad. Met 1 deel cement op 2 delen grof zand en 3 delen grind maak het beton aan. Mag kant en klaar beton gebruiken. Stort het beton in de bekisting en prik met een stok in het beton om het te ontluchten. Zo wordt alles goed opgevuld. Ook als al het beton gestort is sla met een hamer op de bekisting, dit om de massa te ontluchten. Strijk de fundering glad met een spaan en laat het enkele dagen uitharden. Nu de nieuwe muur Metselen (2 meter, breed en 1 meter hoog): Metselwerk voorbereiden, afhankelijk van de keuze van de steen gaat u berekenen hoeveel bakstenen u nodig heeft en in welk verband u wilt gaan metselen. Eerste rij metselen, breng een dikke laag mortel aan op de fundering en druk de eerste steen in de mortel. Volgende lagen metselen, afhankelijk van het verband worden de volgende stenen geplaatst. Bovenste laag afwerking met afdekstenen. Voegen niet nodig.

Bloembak metselen

Wij wonen in een tussenwoning uit de jaren '60 waar aan de voorzijde een 5 meter lange en 1 meter hoge aangemetselde bloembak was, die bij de woning hoort vanaf de bouw. Het metselwerk was erg slecht en wij hebben een groot deel van de buitenkant van de bloembak verwijderd en alle stenen inmiddels afgebikt. We willen de bloembak weer laten opmetselen en voegen. Er staat nog een klein stukje van de onderkant. Dat is erg stevig en hoeft misschien niet weg. We laten het graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Metselspecie en voegmiddel moeten door de metselaar worden meegenomen.

Scheidingsmuur geheel vervangen

Wat kost het slopen van 4 m2 metselwerk en het opbouwen van het scheidingsmuurtje? Het betreft 190 gevelstenen inclusief verankering, rollaag en voegwerk. Separaat dient het sloopwerk geoffreerd te worden. Het betreft traditionele bouw.

Schoonmetselwerk aanbrengen

Schoonmetselwerk 180 meter met terugliggende voeg. Hier en daar wat nuances in het metselwerk. Hoofdbouw 8 x 12 meter en laagbouw 9 meter (langste stuk)x 3 x 4 x 4 meter. De binnenschil houten skelet. Voor de stenen wil ik rekenen op 400 euro per 1000 stenen.Een gewone baksteen want ik wil jaren '30 bouw creëren. De verharde weg ligt er al en de werkplek is goed toegankelijk. Uitvoering rond mei of juni 2017.

Geisoleerde schuur metselen

Ik wil graag een geïsoleerde schuur laten metselen. Het gaat in dit geval echt alleen om het metselwerk, ik wil de bouw verder graag in eigen beheer houden. De schuur zal 8 meter lang, 7 meter breed en 5 meter hoog moeten worden.

Garage laten metselen

Ik maak de afweging om garage te laten metselen dan wel een houten schuur neer te zetten. Ik zou graag een indicatie krijgen van de kosten van de kosten van de bouw van een garage van 3 meter bij 5 meter in spouw. Aan de een korte kant komt de garage tegen de bestaande garage aan en is dus geen metselwerk nodig. In de garage zal een garage deur komen en een kozijn met loopdeur.