Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Metselwerk binnen en buiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: metselwerk binnen en buiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: metselwerk binnen en buiten

Metselwerk binnen en buiten

Stukwerk binnen en buiten voor de aanbouw. Circa 35 m2 binnenwerk en 35 m2 buitenwerk. Tussen de binnen en buitenmuren isolatie plaatsen. Alleen metselen buitenwerk voor schutting en garage. Totaal 50 m2. Voegen van de gemetselde stenen. Materialen regel ik zelf. Ik zie jullie offerte graag tegemoet.

Aanbouw metselen, isoleren en voegen

Wij gaan een aanbouw realiseren naast de woning. De aanbouw komt tegen de huidige woning. 6m lang en 4,8m breed. Nieuwe zijgevel wordt volledig gemetseld. Voorgevel deels gemetseld vanwege een raam. Achtergevel wordt beperkt gemetseld vanwege kozijnen en deuren. In totaal circa 35 m2 metselwerk. Zowel binnen als buitenmuren. Tussen de muren isolatie. Ook voegwerk. Wij zien graag offertes met en zonder materiaal. Wij kunnen ook de materialen regelen. Als de prijs bevalt willen wij ook 2 schuttingen van 7 meter lang en 2 meter hoog laten metselen. De opdracht vindt plaats in Eindhoven. Het betreft een hoekwoning en is eenvoudig te bereiken.

Reparatie van metselwerk van de fundering onder de voordeur

Wij wonen in een eeuwenoud pakhuis. Onder de voordeur op de begane grond is het metselwerk van de fundering door het inboren van diverse leidingen in het verleden kapot gegaan. De samenhang is daardoor verdwenen van ongeveer 1 m² metselwerk en dat dient gerepareerd te worden. Er kan nu ongedierte naar binnen. We willen de klus hier laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Schoorsteen metselen

Wij zijn op zoek naar een collega vakman dien een schoorsteen kan metselen vanaf de grond voor aansluiting naar vrijstaande kachel. Hij zal 1 keer door een plat dak moeten en 1 keer door een overstek dak. Vanaf de grond tot 1 m1 boven dak is ongeveer 8.5 m1 hoog. Er dient 1 deel gestuukt te worden en 1 deel zal schoon metselwerk moeten worden. De binnen afwerking verzorgen wij zelf.

Metselwerk aan een nieuwbouwwoning

Nieuwbouwwoning van 160 m2. Metselwerk aan de buitenmuur, inclusief voegwerk en 160 m2 binnen muur (kalkzandsteen 12 cm). Zonder profielen stellen. Zonder stenen klaar zetten.

Groot metselwerk

Op een industrieterrein wil in een bedrijfsruimte met een woonhuis voor mijzelf gaan bouwen. Ik ben nu de haalbaarheid aan het toetsen en wil wat prijzen ontvangen van bedrijven. Ik wil voor het metselwerk binnen en buiten een indicatie hebben. Het gaat om 516 m², sparingen doorgeteld.

Buitenmuren halfsteens opmetselen

Ik ben op zoek naar een vakman die de buitenmuren van mijn uitbouw kan metselen. Het gaat om ongeveer 25 m2 metselwerk. De binnen muren zijn HSB.

Gaten boren voor de afzuiging

1 gat boren in binnenmuur van toilet naar keuken voor afzuigkap Rond 10cm. Dikte binnenmuur 10 cm. 2 gaten boren vanuit toilet door buitenmuur. Rond de 10 cm. Dikte buitenmuur plusminus 17 cm. Geen beton maar kalkzandsteen binnen en gasbeton voor de buitenmuur (met buiten metselwerk met circa 10 cm spouw).

Appartementencomplex met sterk vervuilde muren schoonmaken

Vanuit de VVE zijn wij op zoek naar een partij die ons appartementen complex uit 1998 met sterk vervuilde muren kan opknappen. Het metselwerk moet op plekken worden schoongemaakt of worden vervangen. Indien noodzakelijk kan er gefaseerd begonnen worden met het plaatsen van nieuwe muren. Het gaat in totaal om ongeveer 1500 m2 metselwerk waarvan een gedeelte boven het water hangt. Het budget is beperkt, wij zoeken daarom een partij die binnen ons budget kan werken.

Binnen- en buitenmuren van vuil metselwerk maken

Graag ontvang ik een prijs voor metselwerk. Het gaat om nieuwbouw. De fundering is aanwezig. 220 m2 binnenmuur (3 m hoog vanaf fundering) en 175 m2 buitenmuur (3.5 m hoog vanaf fundering). Het gaat om vuil metselwerk met Strengpers Waalformaat. De stenen schaf ik zelf aan. Het het wordt daarna aan beide kanten gestuct. Het werk moet in mei/juni worden uitgevoerd. Ook graag aangeven hoelang het werk ongeveer zou duren.

Partners

Partners van Casius