Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Metselwerk 100 meter bedrijfspand nieuw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: metselwerk 100 meter bedrijfspand nieuw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: metselwerk 100 meter bedrijfspand nieuw

Isoleren zijgevel en afwerken met spachtelputz

Het betreft het isoleren van de zijgevel aan de buitenzijde en afwerken met spachtelputz. Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Metselwerk 100 meter bedrijfspand nieuw

Voor mijn nieuwe bedrijfspand ben ik op zoek naar een vakman voor het metselwerk. Het zal gaan om een borstwering van 1.20 meter hoogte en ongeveer 100 strekkende meter. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het isoleren van het pand en het leveren van de stenen.

Muur bekleden met Crepi

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: de oude cement/ boerenstuc laag is verwijderd tot op het metselwerk. Hier wil ik graag een strak afgewerkte crepi laag op kleur op hebben. De spouwmuur wordt op korte termijn geïsoleerd. Vrijstaande woning. Ongeveer 110 m2. Zou dit graag voor de winter uitgevoerd willen hebben, na het ontvangen van een gunstige vrijblijvende offerte.

Vuil metselwerk uitvoeren voor woning

Ik zoek een metselaar die, als de verdiepingsvloer gerealiseerd is, het vuilmetselwerk voor binnen en buitenwanden zou willen verzorgen. Voor de begane grond betreft het 55 m2. Voor de bovenverdieping betreft het ongeveer 100 m2.

Buitenmuur repareren

Wij hebben voor 2 zaken een metselaar nodig: 1. Het dichtmetselen van gaten in onze buitenmuur en van de spouwmuur vanuit de kelder op dat punt. Deze gaten in het metselwerk zijn ontstaan als gevolg van een langdurige lekkage van onze afvoer naar het riool. Dit moet maandag 18 september plaatsvinden. Komende dagen komen er andere bedrijven voor de andere werkzaamheden. 2. Het metselen van 2 plateaus; 1 bij voordeur (100 x 50 cm), 1 bij openslaande deuren (200 x 50 cm). Dit zijn plateaus gemaakt van 16x16 tegels behorende bij een jaren 20 woning; Dit moet gebeuren in de week van 25 september. Graag offerte inclusief tegels.

Porotherm binnenmuren metselen

Muren begane grond optrekken uit porotherm blokken van 33 lang en 25 hoog. Metselwerk, total circa 100 m2

Gevel metselen en lijmen

Het lijmen van ongeveer 15 m2 vellingblok van 0.50 meter hoog 27 meter lang. Maat blok 100 x 198 x 437. Metselen rode gevelsteen, ongeveer 15 m2 en voegen. Er zijn geen kozijnen ramen of sparingen in metselwerk.

Metselwerk aan buitenzijde woning

De bestaande woning, word compleet hersteld. De betonnen beplating word er nog afgehaald. Het gaat dan om een hout skelet die word geïsoleerd waarvan dan de buitenmuren van de woning met een half stenen muur moeten worden gemetseld. Er komt een nieuwe ringbalk om de woning heen waar op gemetseld kan worden. Wij hebben onze eigen stenen. Het gaat om 4 muren van 7,5 meter lang x 3 meter hoog, ruim geschat 100 m2. De nokken worden bekleed met hout. Wij zouden in overleg graag zelf nog veel willen voorbereiden en/of eventueel helpen waar kan om in de kosten te besparen. Graag ontvangen wij een prijs voor de gehele klus of per m2.

Metselwerk aan een aanbouw

Bij een klant in Brielle gaat ons bedrijf op heel korte termijn een aanbouw plaatsen. Wij zijn hiervoor op zoek naar een metselaar voor de volgende onderdelen: - 14 meter baksteen 210 x 100 x 50 mm, rood gemetseld, 1-zijdig schoonwerk - 14 meter doorgestreken voegwerk - 26,5 m² kalkzand stenen lijmblok L67 / 298 (vuilwerk) leveren en plaatsen. De start van deze werkzaamheden zou plaats moeten vinden in week 18 (1 mei).

Gevel voorzien van isolatie en glad stucwerk

Het is een huisje van ruim 100 jaar oud de muren dienen nu knap afgewerkt te worden. Buitenwerk Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen