Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Metselen waterslager? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: metselen waterslager. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: metselen waterslager

Metselen waterslager

Ik wil graag onder mijn keukenraam een nieuwe waterslager laten metselen en een rand baksteen laten toevoegen. Het nieuwe kozijn is minder hoog als het vorige, waardoor een ruimte is ontstaan die precies een baksteen met voeg hoog is. Graag overleg ik of er losse waterslager stenen terug moeten of een vaste. Het gaat om een breedte van ongeveer 2,20 meter. Afvoeren is niet nodig. Graag ontvang ik een offerte.