Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het metselen van verhoogde borders? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het metselen van verhoogde borders. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het metselen van verhoogde borders

Het metselen van verhoogde borders

Ik zoek een metselaar die verhoogde borders kan metselen in mijn tuin. De totale omtrek is 15 m en de hoogte varieert tussen 0,3 m en 0,45 m. We hebben al klinkers van oud gebakken dikformaat die momenteel al in de tuin aanwezig zijn. Er is al een fundering van platgelegde opsluitbanden aanwezig. De muur moet enkelsteens gemetseld worden.

Tuinmuur metselen

Ik wil een tuinmuur laten metselen in baksteen. Een muur, inclusief fundering. Lengte: 18 meter, hoogte: 1,80 meter boven het maaiveld. Voor de muur eventueel nog gedeeltelijk een verhoogde border. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

In mijn tuin wil ik een verhoogde border ...

In mijn tuin wil ik een verhoogde border hebben. Tussen de garagemuur en de muur naar de tuin van de buren wil ik een muurtje metselen, dat één rechte hoek maakt zodat het met de andere muren een rechthoekig vak vormt. Lengte ca. 8 + 2 m, hoogte 1/2 m, overeenkomstig de tuinmuur met de buren zodat het één geheel vormt. De fundering ondergronds hoeft NIET vorstvrij te zijn. Een simpele gegoten betonnen balk volstaat. Verder wil ik in het lange deel van de muur af en toe een 1/2 steen overslaan zodat daar planten doorheen kunnen groeien. Ik verwacht een advies over welke materialen ik moet kopen, en ik help bij het metselen.