Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Metselen van een gevelmuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: metselen van een gevelmuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: metselen van een gevelmuur

Metselen van een gevelmuur

Gevel muur metselen. 3000 stenen. Muur is maar 3 meter hoog. Fundering is aanwezig. Het gaat om 2 meter breed ongeveer. Prijs voor klus exclusief voegen. Incl cement. De bakstenen hebben wij al.

Metselen/kitten scheur stenen brievenbus

Stenen brievenbus jaren '30 huis, is onderdeel van de gevelmuur. Aan de hoek is een scheur ontstaan. Dit moet gedicht worden (gemetseld? gekit?) want als het doorzet ontstaat er een opening naar onze hal. Ik denk dat de scheur rond de 1 m lang is. Het zit al een beetje los, net als een losse kies. We voegen 2 foto's bij. We horen graag!

Metselen van de gevelmuur

Graag zoek ik een metselaar om een gevelmuur te metselen van 11 meter lang bij 4,50 meter hoog (punt) Fundering staat er al. Materiaal is aanwezig. Metselaar dient alleen te metselen en een steiger er neer te zetten. Voegen mogen gepointerd worden

Gevelmuur metselen

Er zitten nu kunststof platen aan de voor- en achterkant van onze woning. Wat zou het gaan kosten deze platen te verwijderen en deze met stenen te gaan metselen/voegen? De voor-en achterkant van de woning wat gemetseld moet worden is 6 m2. Er is een foto beschikbaar.

Gevelmuur metselen bij een tussenwoning

Wij zijn op zoek naar een vakman die bij een tussenwoning een achtergevel kan metselen. Dit betreft de begane grond en de eerste verdieping. De woning is ongeveer 6 meter hoog en 5 meter breed. Er is een foto beschikbaar.

Halfsteens buitenmuur laten metselen

Het afbreken, afvoeren van puin en het opnieuw opmetselen van een ½-steens buitenmuur van 2,00 x 2,10 cm (bxh). De muur staat haaks op de gevel en vormt een afscheiding tussen 2 tuinen. Eén uiteinde is tegen de gevelmuur aan gemetseld. Van het andere uiteinde is de laatste 20 cm een één-steens muur.