Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Loodslabben vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: loodslabben vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: loodslabben vervangen

Loodslabben vervangen

Loodslabben controleren en eventueel vervangen op meerdere verdiepingen o.a. bij dakkapel. Graag een reactie via de mail

Loodslabben vervangen bij de schoorsteen

Ik wil de loodslabben bij mijn schoorsteen laten vervangen. De meeste slabben zijn weggewaaid. De schoorsteen staat op het dak van een rijtjeshuis met 3 verdiepingen. De schoorsteen is bereikbaar via een dakkapel of u kunt eventueel een steiger opbouwen. Het gaat om meerdere loodslabben die trapsgewijs moeten worden aangebracht. Ik ontvang graag uw offerte.

Renovatie schoorsteen

De buitenkant van de schoorsteen is niet goed meer en moet gerenoveerd worden. Het gaat om het vervangen van de loodslabben, het vervangen van de voegen en in de bovenzijde zitten er in het beton haarscheurtjes. De schoorsteen staat op het dak van een 2 onder 1 kap woning.

Loodslabben bij schoorstenen vervangen

Op mijn woning staan 2 schoorstenen. Mijn loodslabben zijn aan vervanging toe en het voegwerk van de schoorsteen ook. Het gaat om 2 hele schoorstenen.

Gemetselde schoorsteen renoveren

Het betreft het inspecteren van een schoorsteen en opnieuw voegen/impregneren en eventueel de loodslabben vervangen. Het regenwater lekt nu een beetje langs de schoorsteen naar binnen. Schoorsteen bereikbaar via een golfplaten dak van ongeveer 16 jaar oud. Het betreft een voormalige stal die verbouwd is tot woonhuis.

Loodslabben vervangen bij het balkon

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een loodslab op het balkon. Het gaat om een stuk van 2 meter diep, 35 centimeter breed en 6 centimeter diep aan beide kanten van het balkon. Het balkon is van beton en ligt in een zinken bak. De vorige eigenaar heeft duct tape gebruikt (zie foto) om het balkon waterdicht te maken.

Zinkwerk op de balkonvloer vervangen

Ik heb op de 3e verdieping aan mijn woning een houten balkon met een zinkafwerking op de vloer van 1 x 7 meter. Ik wil dit zink graag laten vervangen. Er zit ook een afvoerputje in het balkon. De loodslabben lijken nog in orde, maar die wil ik eventueel ook direct laten vervangen. Ik wil graag een offerte ontvangen met afzonderlijke posten voor het vervangen van het zink en het lood.

Lood rond de schoorsteen vervangen en voegen nalopen

Het vervangen van loodslabben van een gemeenschappelijke schoorsteen op een pannendak. Ongeveer 3 meter in totaal. Tevens nalopen en eventueel repareren van voegen van de schoorsteen. De schoorsteen is eenvoudig te bereiken via het dakterras vanaf de tweede (en tevens laatste) verdieping.

Loodslab boven het kozijn vervangen

Op de eerste etage circa 4.00 meter loodslab boven een kozijn vervangen. De plek is redelijk goed bereikbaar via het dakje van de uitbouw of met een ladder. Mogelijk zijn er nog meer loodslabben te vervangen.

Schoorstenen herstellen

De schoorsteen laat vocht door, waardoor binnen de witte verf geel kleurt. Loodslabben zijn al tweemaal vervangen en moeten in orde zijn. Gaarne advies en zo nodig een offerte.

Partners

Partners van Casius