Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Loodslab aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: loodslab aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: loodslab aanbrengen

Loodslab aanbrengen

Het aanbrengen van circa 6 meter loodslab aan kopse kant van een gevel met dubbel steens muur. Lekkage naar aanbouw in verband met doorslag water muur.

Loodslab bij de serre aanbrengen

Ik wil graag een loodslab aan laten brengen tussen mijn gevel en de serre, vanwege lekkages. De serre is 5 meter lang. Het dak bestaat uit kunststof platen die niet belast kunnen worden. Er kunnen wel planken o.i.d. over de draagconstructie heen gelegd worden zodat het dak begaanbaar is. De muur van de woning is een spouwmuur.

Loodslab aanbrengen bij de schoorsteen

Met de storm is de loodslab bij de schoorsteen omgeklapt. Hier moet naar gekeken worden en op zijn plaats gezet worden. Wanneer kunt u dit doen en met welke kosten moeten we rekening houden?

Loodslab bij de serre aanbrengen

Over een lengte van 1,2 meter (horizontaal) moet er een loodslab worden aangelegd bij de aansluiting van onze serre en een buitenmuur. De locatie is goed te benaderen via het serre dak. Graag spoed, in verband met het plaatsen van een zonnescherm erboven. Op 29, 30 of 31 juni, 1 en 2 juli of 11 juli.

Loodslab plaatsen bij nieuwe aanbouw

Wij zijn voor onze aanbouw op zoek naar een bedrijf wat voor ons een loodslab kan aanbrengen. Deze moet nog ingezaagd in de muur en geplaatst worden. Het betreft een breedte van 3 meter waarover het lood moet worden aangebracht. Ook willen we dit op zeer korte termijn gaan doen. Dit omdat daarna onze loodgieter weer verder kan en het nog voor de bouwvak af kan zijn. Graag zien we daarom het liefst zo snel mogelijk de offerte tegemoet, zodat we onze beslissing dan wel niet morgen of uiterlijk dit weekend kunnen maken.

Loodslab aanbrengen op serre

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een loodslab. Wij hebben een serre (5000 mm) geplaatst bij een van onze klanten, maar die blijft maar lekken. We hebben al een loodrand aangebracht in het steen, dit was niet voldoende. Nou heb ik mij laten vertellen dat de loodslab ook naar de binnengevel geplaatst kan worden, zodat al het vocht via het lood de serre op kan stromen. Deze klus heeft spoed.

Loodslabben aanbrengen

Afgelopen november is een houten schuurtje koud tegen de zijgevel van ons huis geplaatst, over een lengte van 4,5 meter. Het voegwerk van de zijgevel is her en der wat matig. Bij regen zakt vocht door de zijgevel achter de schuur langs naar beneden, en komt zo in de schuur. Waar de schuur de muur raakt, ontstaan vochtplekken. De muur zelf is nat. Gevolg is dat het in de hele schuur erg vochtig is. Graag zien wij een loodslab aangebracht aan de bovenzijde van het dak, als fysieke barrière tegen het doorzakkende vocht. Tevens is de loodslab die is aangebracht tegen de schoorsteen gescheurd. Ook deze moet gerepareerd of vervangen worden. Ook dient het dak gecontroleerd te worden. Er zal een opening zijn waardoor er water in de spouwmuur terecht komt. Graag ontvang ik een offerte voor beide klussen. Er zijn foto's beschikbaar.

Loodslab bij het raamkozijn aanbrengen

Boven ons raam dient een loodslab, 18 ponds circa 180 cm breed, te komen. De muur is enkelsteens en circa 20 cm dik. De stenen boven het raam staan er verticaal opgemetseld en kunnen verwijderd worden om zo de loodslab makkelijker te bevestigen. Daarna dienen ze uiteraard weer terug gezet te worden. Het voegwerk doen wij zelf. Graag horen wij of u ons wilt helpen en ook wat de kosten hiervan zijn.

Bestaande loodslab vervangen

Een lekkende loodslab vervangen bij de schoorsteen van een hoekhuis en een nieuwe aanbrengen bij de dakkapel. Tevens de voegen van de nokvorsten eruit halen en opnieuw aansmeren.

Loodslab aanbrengen

Bij het plaatsen van een stalen balk zijn ze vergeten een loodslab aan te brengen met als gevolg dat bij harde wind en regen het water via de spouw op de stalen balk in de kamer komt. De balk is 3,40 - 4 meter breed.