Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkende buitenmuur voegen en impregneren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkende buitenmuur voegen en impregneren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkende buitenmuur voegen en impregneren

Lekkende buitenmuur voegen en impregneren

De voegen in de buitenmuur laten los. Dus nieuwe voegen en impregneren op de plaats van de lekkage. We denken ongeveer 3 vierkante meter.

Lekkende buitenmuur herstellen

Ik heb een huis gebouwd in 2001. Nu heb ik een lekkage door de muur bij een raam. Het gaat om een vrijstaand landhuis. Deze hebben ronde ramen. Boven een raam hebben we een lekkage. Hierdoor bolt het stucwerk helemaal op. Ik denk dat er geen goed leer boven de kozijnen zit. De muur die beschadigd is heeft op 15 cm breuken in het stucwerk. De gehele wand is 6 meter, het kozijn heeft dezelfde grootte.

Lekkende loodslab repareren of vervangen

Wij wonen in een drive-in vide-woning uit bouwjaar 1989. Wij hebben sinds ongeveer 5 jaar lekkage aan de achtergevel, vooral bij zuidwestenwind. De lekkage is hevig en het water loopt aan de binnenzijde over de muur. In dit blok van 26 woningen hebben meerdere mensen hier last van of last van gehad. Wij hebben al diverse malen reparaties laten uitvoeren, maar tot op heden niet met blijvend resultaat. Wij hebben een inspectie laten uitvoeren en daarbij is de oorzaak achterhaald: het spouwlood dat in de binnenmuur rust, is niet goed bevestigd of is gescheurd. Wij willen De buitenmuur nu over de hele breedte laten open hakken. Daarna moet het voetlood eruit verwijderd worden. Er moet nieuw lood worden aangebracht tegen het binnenblad aan, zoals uitgevoerd bij de nieuwbouw van het huis. Daarna moet alles weer worden dichtgemetseld en gevoegd. Er moeten open stuikvoegen worden gemaakt om elke meter. We hopen dat de stenen zoveel mogelijk kunnen worden hergebruikt. Het deel dat moet worden open gehakt zit op een hoogte van 4 tot 5 meter, precies in de knik tussen de 2e en 3e verdieping. Wij maken graag een afspraak om de situatie te laten beoordelen en ontvangen een offerte voor de werkzaamheden.

Reparatie scheur in buitenmuur

Waarschijnlijk door een lekkende dakgoot zijn diverse stenen afgebroken, zoals te zien op de bijgevoegde foto. Wat zijn de kosten om dit te repareren? Graag reacties per e-mail, omdat ik telefonisch momenteel moeilijk te bereiken ben.