Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage verhelpen met loodslab in aangrenzende gevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage verhelpen met loodslab in aangrenzende gevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage verhelpen met loodslab in aangrenzende gevel

Aanbrengen lood, voegen herstellen en impregneren gevel

Bij ons raam aan de weerszijde van het huis zit geen lood (circa 2 meter breed). Wij denken dat hierdoor bij hevige regen en slecht weer het doorlekt naar binnen bij het raam. Graag willen wij lood laten aanbrengen. Gaat om een hoekwoning. Daarnaast willen we ook de voegen repareren en laten impregneren tegen water. Om zo hopelijk de lekkage helemaal te verhelpen voor het langere termijn. De voegen aan het pand zijn beschadigd en of kapot. Graag willen wij dit weer laten repareren zodat de buiten muur weer dicht is. Daarnaast willen we het laten impregneren wegens lekkage en dit willen we uitsluiten. Circa 110 m2.

Vochtproblemen opsporen en verhelpen

Wij hebben in 2 kamers (18 m2), op de 1e verdieping, last van vochtproblemen. De voegen zijn zichtbaar slecht en zullen onder handen genomen moeten worden. Echter weet ik niet zeker of dat de reden is van de lekkage, vandaar dat ik eigenlijk iemand zoek die de lekkage kan opsporen en vervolgens de schade kan herstellen.

Lekkage voegen voorgevel verhelpen

Door de slechte staat van de voegen hebben wij lekkage op de 4 de verdieping. Hiervoor is een noodoplossing nodig. Daarnaast wil ik ook graag een offerte aanvragen voor het gehele impregneren en herstel van de voorgevel. Dit is in Amsterdam en 5 verdiepingen hoog. Voor meer informatie zie foto's of is telefonisch contact handig. De noodoplossing gebied wel enige spoed, gezien de grote lekkage.

Voegen balkons vervangen en lood checken

Voor onze appartementencomplex dienen de balkons vaan de voor- en achterzijde te worden nagekeken. In ieder geval het lood bij een balkon op de eerste verdieping vervangen om lekkage te verhelpen. Ook dienen de gevels voor en achter nagekeken te worden of deze aan renovatie toe zijn. Dit in verband met het naar binnen toe slaan van vocht. Het is een flatgebouw met 7 huishoudens.

Gevellekkage verhelpen

Ik heb lekkage in mijn gevel waardoor nu water naar binnen lekt. Het gaat via het raamkozijn naar binnen.

Natte gevel beoordelen en verhelpen

De achter buitengevel van ons huis oogt altijd al wat vochtig met hier en daar wat schimmelige/algen plekken. Naar het er nu op lijkt komt er water vanuit de muur via de voegen naar buiten lopen. Dat lijkt geen goede situatie. De verdenking is dat er op het dakterras een lekkage is waardoor water tussen de spouwmuren inloopt. Binnen hebben we (nog) geen lekkage. De zorg is eigenlijk dat bij vorst echt schade kan ontstaan. Betreft een tussenwoning uit 1997. Ziet u kans om ons van advies te voorzien en dit te verhelpen. Graag ontvang ik een offerte.

Lekkage verhelpen met loodslab in aangrenzende gevel

Ik heb een tussenwoning, een dijkwoning uit bouwjaar 1920 waar bij de aansluiting met de dakpannen/gevel van de buren lekkage is. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en daarna op korte termijn een loodslab in de gevel van de buren plaatsen. De aansluiting is in het verleden al eens dicht gesmeerd, maar kennelijk is dat niet voldoende bij extreme regenval. Ik ontvang graag uw professioneel advies en een prijsopgave.

Lekkage aan balkon bij slaapkamer verhelpen

Bij zware regen lekkage in slaapkamer afkomstig van balkon/dak.

Schoorsteen repareren of vernieuwen

Het betreft een gemeenschappelijke schoorsteen. Voor nr 12 alleen als luchtkanaal, het rookkanaal is niet in gebruik. Bij nr 14 betreft het luchtkanaal en rookkanaal. Nr 14 heeft lekkage in rookkanaal. Nr 12 heeft geen probleem. Recentelijk zijn voegen vernieuwd. Vraag: is lekkage nr 14 te verhelpen? Zo ja wat zijn de kosten en voor wie, oftewel probleem nr 14 of 12 en 14. Mijns inziens zijn de voegen aan zijde 12 goed gerepareerd. Bij nr 14 is dat vraag. Nr 14 heeft reparatie laten uitvoeren door " prutsers" die volgens mij meer stuk gemaakt dan gerepareerd. Indien gehele staat schoorsteen slechts is en repareren geen goede optie is wat kost dan een nieuwe schoorsteen? Foto's schoorsteen kunnen op verzoek toegestuurd worden.

Lekkage bij het balkon verhelpen

In de woning heb ik lekkage in het schuine dak van de keuken. Dus de dakpannen moeten eventueel vervangen worden.

Partners

Partners van Casius