Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage aan loodwerk bij schoorsteen repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage aan loodwerk bij schoorsteen repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage aan loodwerk bij schoorsteen repareren

Schoorsteen voegen en loodwerk vervangen

Mijn schoorsteen zorgt aan de zuidkant voor lekkage op mijn zolder, dus eigenlijk moet mijn deel van de schoorsteen weer gerepareerd worden met loodslabben. Graag offerte op basis van impregneren en voorzien van nieuw lood (daar waar nodig).

Lekkage aan loodwerk bij schoorsteen repareren

De lekkage betreft waarschijnlijk de schoorsteen. Het lood is vorig jaar vervangen door de vorige bewoners, maar blijkbaar niet naar behoren. Wij willen graag een kosten raming zodat onze makelaar hiermee bij de vorige bewoners aan de slag kan.

Schoorsteen renoveren en restaureren

Zojuist heb ik een schade inspectie gehad als gevolg van een kleine lekkage. De oorzaak dient uiteraard eerst opgelost te worden. Na enig zoekwerk ben ik bij jullie uitgekomen en ik zou graag een offerte ontvangen voor het herstel van de aangetoonde schades. Het gaat dus allereerste om een het herstel van de schoorsteen. Daarnaast dient er een oplossing voor de lekkage bij de NOK geboden moeten worden (‘speci? ’) en het gapend gat in het loodwerk van de dakkapel + gebroken dakpan. De schoorsteen is voorzien van 2 RVS rookkanalen, recent geïnspecteerd en akkoord bevonden met uitzondering op het metselwerk. Met de uitkomst van de offerte wil ik de discussie aangaan met de buren, wellicht dat zij nog andere zaken hebben. Ik kan mij voorstellen dat er een hoop mitsen en maren zijn aan de offerte, dus ik zal u er ook niet op vastpinnen. Maar ik krijg een goede indruk van uw werkzaamheden en zou graag verdere stappen willen ondernemen. Echter zoals gezegd heb ik iets van een indicatie nodig. Praten we hier over een schoorsteen renovatie (ongeveer €450) of een restauratie (afbreken/opbouwen) en wat kost dat? Schoorsteen is ongeveer 75 cm hoog en 40 cm breed.

Lood- en voegwerk bij de schoorsteen vervangen

Wij wonen in een rijtjes huis van 6 woningen. Bouwjaar '40 -'50 jaren. De nokhoogte is rond de 10 meter. Het dak is gedekt met keramische pannen. Wij delen de 2 schoorstenen met de buren. Volgens inspectie vanwege lekkage, zou het lood vervangen dienen te worden. Tevens de voegen van de schoorstenen inspecteren, en eventueel repareren. Het loodwerk dient trapsgewijs te worden aangebracht.

Lekkage bij de schoorsteen repareren

Waarschijnlijk als gevolg van niet geheel dichte loodslabben rond de schoorsteen, heb ik lekkage door het plafond van de eerste verdieping. De schoorsteen staat aan de rand van het dak en heeft aan de hoge dakzijde een gootje van zink/lood. Ik wil graag een offerte voor het vervangen van het gehele loodwerk met gootje en een voor alleen lek op sporen en dichten. Een kleine natte plek is zichtbaar onder het lood.

Schoorsteen voegen en loodwerk vervangen

Ik heb een jaren '30 woning gekocht met schoorsteen. Op de zolder heb ik last van een lekkage die hoogstwaarschijnlijk wordt veroorzaakt door het niet meer sluitende loodwerk van de schoorsteen. Daarbij moet de schoorsteen ook opnieuw gevoegd worden. Betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen.

Loodwerk en voegwerk vervangen

Lekkage erker 3 meter lood vervangen en over dezelfde lengte 5 lagen steen opnieuw voegen. Het lood is gescheurd en de voegen zijn als tijdelijk oplossing dicht gesmeerd.

Schoorsteen renovatie

Onze gedeelde schoorsteen met in totaal 6 kanalen, waarvan er nog slechts 1 in gebruik is, moet gerenoveerd worden. Zou u een prijsopgave willen toesturen voor deze renovatie: het metselwerk reinigen, het voegwerk vernieuwen en het loodwerk nazien en waar nodig herstellen/vernieuwen, tevens het metselwerk waterafstotend behandelen. Er is nu ook lekkage. Zou u tevens een optieprijs willen geven voor het leveren en installeren van een flexibele (enkelwandige) buis in het rookkanaal met een diameter van 100 mm inclusief topaansluiting en aansluiting op bestaande houtkachel. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Voegwerk schoorsteen

Herstellen voegwerk en verouderde -deels - ingescheurde loodwerk herstellen of vervangen; Het betreft 3 schoorstenen, waarvan in eerste instantie 1 noodzakelijk is wegens lekkage. Schoorsteen is bereikbaar vanaf het platte dak. Graag offerte voor 1 schoorsteen met meerprijs voor alle 3.

Helaas kun je nergens aangeven dat het ...

Helaas kun je nergens aangeven dat het om een schoorsteen gaat maar dat is wel het geval. We hebben twee schoorstenen op het dak die opnieuw opgemetseld moeten worden ivm lekkage. Er zit dus ook wat loodwerk bij.