Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lateien plaatsen boven kozijnen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lateien plaatsen boven kozijnen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lateien plaatsen boven kozijnen

Lateien / H-profielen plaatsen

Boven 6 ramen stalen h-profielen plaatsen in metselwerk. Het gaat om 12 profielen: per raam 1 in het binnenblad en 1 in het buitenblad v.d. spouw. Aanschaf van de profielen (volgens specificaties van een constructeur) hoeft niet in de offerte meegenomen te worden. Het werk is op ong. 1.5m, de ramen zijn 0.8m - 0.9m breed.

Lateien plaatsen in bestaande muur

Wij zijn van plan om een stalen pui in onze woning te laten plaatsen. Op dit moment zit er een deur en een raam op onze achtergevel, die moeten er allebei uit en de muur tussen de deur en achtergevel zou er ook uit moeten. Daarvoor in de plaats zou dan een latei moeten komen. Graag een offerte hiervoor. Totale breedte van de stalen pui zou 482 cm zijn.

Lateien plaatsen boven kozijnen

Ik krijg vlak na 12 juni nieuwe kunststof kozijnen. Boven de 5 ramen moeten 5 a 6 lateien (l profielen geplaatst worden met folie tegen het binnenbad met gegalvaniseerd staal).

Renovatie en isolatie van twee gevels

ACHTERGEVEL 65 m2 • bestaand raam badkamer verwijderen en maat wandopening terugbrengen naar oorspronkelijke maat, strokend met bovenverdieping. Nieuw houten kozijn gelijk aan ramen op bovenverdieping (met HR++glas) plaatsen. • bestaande glasbouwstenen in raamopening slaapkamer verwijderen en maat wandopening terugbrengen naar oorspronkelijke maat, strokend met bovenverdieping. Nieuw houten kozijn gelijk aan ramen op bovenverdieping (met HR++glas) plaatsen. • vuil en losse elementen en houten plaat verwijderen, muurankers ontroesten en schilderen, 60mm isolatie polystuc en pleisterwerk (kleur en structuur n.t.b. ) aanbrengen ZIJGEVEL 80m2 • hekken en palen verwijderen • raamopeningen in zijgevel zagen en dubbele stalen lateien plaatsen conform opgave constructeur en detail. Lateien inpakken in dampwerende folie en isolatie. Kozijnen (aluminium kleur n.t.b. , 2x vastglas en middelste raam draai-kiep naar binnen) met HR++ glas en 3x ventilatieroosters (DucoTon 10 ZR kleur n.t. b) boven het glas. Beslag in rvs-geborsteld-look • bescherming gevel tegen auto(bumpers) aanbrengen (conform plt en detail 3): stalen steunen op metselwerk gevel met daartussen staallamellen gekant met aan boven- en voorzijde van deze lamellen rood-witte signaleringsstrepen. Alternatief voorstel welkom. Doel: auto's tegenhouden, goed zichtbaar vanuit auto, zo min mogelijk zichtbaar van binnen door het raam). • verschil in dikte (en materiaal? ) in hoek links onder verwijderen, vuil en losse elementen verwijderen, muurankers ontroesten en schilderen, 60mm isolatie polystuc en pleisterwerk (kleur en structuur n.t.b. ) aanbrengen • nieuwe ventilatieopeningen (totaal 5x) in gevel boren en roosters plaatsen Tekeningen en maten zijn beschikbaar en kunnen op aanvraag worden opgestuurd en overleg met of vragen aan architect mogelijk. Ik kijk uit naar een voorstel met richtprijs inclusief materialen met mogelijke data en tijden om het werk uit te voeren.

Gevel metselen

Graag een prijsopgave voor: - Het metselen van circa 1100 gevelstenen; - Het plaatsen van 1,2 ml raamdorpelsteen het plaatsen van de stalen muurkracht lateien ( 2 stuks); - Het voegwerk. Al andere werkzaamheden die nodig zijn ten behoeve van het metsel- en voegwerk. Werkzaamheden 3e verdieping achterzijde. Steiger aanwezig. Uitvoering begin juli, in overleg. Het betreft een pand in Amsterdam.

Lateien repareren

Ik wil graag dat het betonstaal gerepareerd wordt. De vorige bewoner heeft bij ons huis de lateien heel lelijk afgekapt om rolluiken te plaatsen. Het betonstaal steekt nu lelijk uit en dit moet dus gerepareerd worden. Het gaat op de begane grond om de lengtes van 1 meter, 2 meter en 2,3 meter. Op de eerste verdieping gaat het om 4 maal 1,1 meter en 1 maal 0,6 meter ongeveer. Dus totaal gaat het om 8 lateien.

Lateien plaatsen in een dragende buitenmuur

In onze buitenmuur van de keuken ontbreken lateien boven de buitendeur en het raamkozijn. Mede hierdoor zijn enkele scheuren ontstaan in de buitenmuur, welke ook gerepareerd moeten worden. Het lijkt erop dat de keuken later is aangebouwd.

Buitengevel opnieuw metselen

Geheel metselen van de buitengevel tbv nieuwbouw inclusief stelwerk, plaatsen lateien en isolatie etc. Het gaat om circa 265 m2. Grootste betonsteen afmeting is: 595 x 95 x 40 mm. Tekeningen kan ik aanleveren.

Lateien boven kozijnen plaatsen

Ik wil graag bij ons kozijn voor een latei laten plaatsen boven ons kozijn in een bestaande muur op de begaande grond. Kozijn maat is 2.83 meter. Boven dit kozijn komen scheuren in de gevel. Misschien als optie 2e raam in de zijgevel van 1.25 meter. Zou hier graag een prijs voor ontvangen en uitleg over hoe jullie denken het te gaan doen.

Spouwmuren metselen

Ik wil graag spouwmuren laten metselen: - 7 lateien plaatsen; - rechterkant spouwmuur metselen ten behoeve van tuindeuren 250 cm x 50 cm; - bruin vlak links op foto muur dichtmetselen 250 cm x 50 cm; - spouwmuur metselen 250 cm x 20 cm en spouwmuur metselen 90 cm x 130 cm, spouwmuur metselen 100 cm x 85 cm en een muur metselen van 2 x 100 cm x 130 cm.