Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lateien in de gevel laten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lateien in de gevel laten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lateien in de gevel laten vervangen

Lateien in de gevel laten vervangen

De lateien van onze gevel voor en achter moeten vervangen worden.

Lateien boven kozijnen inmetselen

Wij hebben op de begane grond in onze achtergevel onlangs 2 houten kozijnen laten vervangen. Er werd ons door de vakman toen aangeraden om boven die kozijnen 2 stalen lateien of stalen profielen van respectievelijk 180 en 270 cm aan te laten brengen, want er zit nu helemaal niets om de gevel op te vangen. Er moeten daarbij 3 lagen bakstenen worden verwijderd en weer worden teruggeplaatst en gevoegd. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn. Ik heb op de 1e verdieping ook een kozijn zonder latei en laat graag even beoordelen of er daar ook één nodig is.

Gevel metselen

Graag een prijsopgave voor: - Het metselen van circa 1100 gevelstenen; - Het plaatsen van 1,2 ml raamdorpelsteen het plaatsen van de stalen muurkracht lateien ( 2 stuks); - Het voegwerk. Al andere werkzaamheden die nodig zijn ten behoeve van het metsel- en voegwerk. Werkzaamheden 3e verdieping achterzijde. Steiger aanwezig. Uitvoering begin juli, in overleg. Het betreft een pand in Amsterdam.

Lateien in de gevel laten repareren

Aan de voorzijde en achterzijde van de woning zijn de lateien slecht. Deze wil ik graag laten repareren/vervangen.

Lateien boven kozijnen plaatsen

Ik wil graag bij ons kozijn voor een latei laten plaatsen boven ons kozijn in een bestaande muur op de begaande grond. Kozijn maat is 2.83 meter. Boven dit kozijn komen scheuren in de gevel. Misschien als optie 2e raam in de zijgevel van 1.25 meter. Zou hier graag een prijs voor ontvangen en uitleg over hoe jullie denken het te gaan doen.

Stalen latei plaatsen en gevel afwerken

We gaan een huis kopen, de bouwtechnische keuring krijg ik morgen binnen. Ik wil graag 2 lateien vervangen, kozijn met dubbelglas blijft. Lengte per latei is ongeveer 260 cm. De lateien zitten op de eerste verdieping.

Betonrot aan geveldelen repareren

De gevel van onze hoekwoning heeft op diverse plekken last van betonrot. Het betreft een jaren 30 pand waar banden/lateien en vensterbanken met sierpleister op zitten. Eventueel willen we ook een aantal traptreden laten repareren in het portiek. We willen dit graag laten herstellen. Er zit een kleur sierpleister op die niet meer verkrijgbaar is. Onze buren hebben een andere wel verkrijgbare kleur, en die willen we ook graag hebben. De bovenste rand van onze woning is ongeveer 12 x 8 meter lang en heeft een overstek van ongeveer 50 cm. Graag zou ik een afspraak maken om het werk hier op te nemen en ik ontvang daarna graag uw offerte.

Gevel renoveren en nieuwe lateien aanbrengen

Wij wonen in een kleine woonboerderij met stucwerk op de buitenmuren. Wij willen de voorgevel van de boerderij laten opknappen. We denken aan het plakken van brede steenstrips of platen met een steenprofiel in de kleur wit, grijs of marmer. De onderzijde van de voorgevel is 7 x 4 meter. Daarboven is er een driehoekvorm, 0,5 (7 x 4). De voorgevel heeft 4 ramen van elk 2,5 x 1 meter. Er moeten ook nieuwe lateien worden aangebracht. Ik bezit zelf een goede steiger voor dit werk. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en sta open voor advies. Ik ontvang graag een gedetailleerde aanbieding.

Gevel renoveren en nieuwe lateien aanbrengen

Graag willen wij 2 lateien laten aanbrengen boven de voordeur en een raam en dan de voorgevel opnieuw laten voegen. Tevens willen wij de voor- en zijgevel laten isoleren. De voorgevel is 4.71 meter breed en de zijgevel is 7.40 meter.

Lateien en voegwerk herstellen

Als gevolg van betonrot zijn een raamlatei en een deurlatei verzakt en vertoont de gevel scheuren in de voegen. De breedte van het raam is 240 cm en de deur is 100 cm.