Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lateien in de gevel laten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lateien in de gevel laten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lateien in de gevel laten vervangen

Lateien vervangen van erkers

Doordat de metalen balk van 90 jaar oud aan het uitzetten is, komen de bakstenen van de gevel naar voren boven het kozijn. Het betreft 2 kozijnen 2 erkers. De lateien dienen vervangen te worden, de huidige bakstenen dienen zorgvuldig terug geplaatst te worden met het juiste voegwerk.

Renovatie en isolatie van twee gevels

ACHTERGEVEL 65 m2 • bestaand raam badkamer verwijderen en maat wandopening terugbrengen naar oorspronkelijke maat, strokend met bovenverdieping. Nieuw houten kozijn gelijk aan ramen op bovenverdieping (met HR++glas) plaatsen. • bestaande glasbouwstenen in raamopening slaapkamer verwijderen en maat wandopening terugbrengen naar oorspronkelijke maat, strokend met bovenverdieping. Nieuw houten kozijn gelijk aan ramen op bovenverdieping (met HR++glas) plaatsen. • vuil en losse elementen en houten plaat verwijderen, muurankers ontroesten en schilderen, 60mm isolatie polystuc en pleisterwerk (kleur en structuur n.t.b. ) aanbrengen ZIJGEVEL 80m2 • hekken en palen verwijderen • raamopeningen in zijgevel zagen en dubbele stalen lateien plaatsen conform opgave constructeur en detail. Lateien inpakken in dampwerende folie en isolatie. Kozijnen (aluminium kleur n.t.b. , 2x vastglas en middelste raam draai-kiep naar binnen) met HR++ glas en 3x ventilatieroosters (DucoTon 10 ZR kleur n.t. b) boven het glas. Beslag in rvs-geborsteld-look • bescherming gevel tegen auto(bumpers) aanbrengen (conform plt en detail 3): stalen steunen op metselwerk gevel met daartussen staallamellen gekant met aan boven- en voorzijde van deze lamellen rood-witte signaleringsstrepen. Alternatief voorstel welkom. Doel: auto's tegenhouden, goed zichtbaar vanuit auto, zo min mogelijk zichtbaar van binnen door het raam). • verschil in dikte (en materiaal? ) in hoek links onder verwijderen, vuil en losse elementen verwijderen, muurankers ontroesten en schilderen, 60mm isolatie polystuc en pleisterwerk (kleur en structuur n.t.b. ) aanbrengen • nieuwe ventilatieopeningen (totaal 5x) in gevel boren en roosters plaatsen Tekeningen en maten zijn beschikbaar en kunnen op aanvraag worden opgestuurd en overleg met of vragen aan architect mogelijk. Ik kijk uit naar een voorstel met richtprijs inclusief materialen met mogelijke data en tijden om het werk uit te voeren.

Gevel en metselwerk latei boven raam

Vernieuwen van 2 betonnen lateien: Latei 1 lengte: 2.8 meter Latei 2 lengte 1.90 meter Latei 1 bevind zich boven een woonkamerraam, waarbij er een rolluik voor de latei hangt. Latei 2 bevind zich boven de hoofdingang van het huis. Huis uit 1969.

Lateien in de gevel laten vervangen

De lateien van onze gevel voor en achter moeten vervangen worden.

Lateien boven kozijnen inmetselen

Wij hebben op de begane grond in onze achtergevel onlangs 2 houten kozijnen laten vervangen. Er werd ons door de vakman toen aangeraden om boven die kozijnen 2 stalen lateien of stalen profielen van respectievelijk 180 en 270 cm aan te laten brengen, want er zit nu helemaal niets om de gevel op te vangen. Er moeten daarbij 3 lagen bakstenen worden verwijderd en weer worden teruggeplaatst en gevoegd. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn. Ik heb op de 1e verdieping ook een kozijn zonder latei en laat graag even beoordelen of er daar ook één nodig is.

Gevel metselen

Graag een prijsopgave voor: - Het metselen van circa 1100 gevelstenen; - Het plaatsen van 1,2 ml raamdorpelsteen het plaatsen van de stalen muurkracht lateien ( 2 stuks); - Het voegwerk. Al andere werkzaamheden die nodig zijn ten behoeve van het metsel- en voegwerk. Werkzaamheden 3e verdieping achterzijde. Steiger aanwezig. Uitvoering begin juli, in overleg. Het betreft een pand in Amsterdam.

Lateien in de gevel laten repareren

Aan de voorzijde en achterzijde van de woning zijn de lateien slecht. Deze wil ik graag laten repareren/vervangen.

Lateien boven kozijnen plaatsen

Ik wil graag bij ons kozijn voor een latei laten plaatsen boven ons kozijn in een bestaande muur op de begaande grond. Kozijn maat is 2.83 meter. Boven dit kozijn komen scheuren in de gevel. Misschien als optie 2e raam in de zijgevel van 1.25 meter. Zou hier graag een prijs voor ontvangen en uitleg over hoe jullie denken het te gaan doen.

Stalen latei plaatsen en gevel afwerken

We gaan een huis kopen, de bouwtechnische keuring krijg ik morgen binnen. Ik wil graag 2 lateien vervangen, kozijn met dubbelglas blijft. Lengte per latei is ongeveer 260 cm. De lateien zitten op de eerste verdieping.

Betonrot aan geveldelen repareren

De gevel van onze hoekwoning heeft op diverse plekken last van betonrot. Het betreft een jaren 30 pand waar banden/lateien en vensterbanken met sierpleister op zitten. Eventueel willen we ook een aantal traptreden laten repareren in het portiek. We willen dit graag laten herstellen. Er zit een kleur sierpleister op die niet meer verkrijgbaar is. Onze buren hebben een andere wel verkrijgbare kleur, en die willen we ook graag hebben. De bovenste rand van onze woning is ongeveer 12 x 8 meter lang en heeft een overstek van ongeveer 50 cm. Graag zou ik een afspraak maken om het werk hier op te nemen en ik ontvang daarna graag uw offerte.