Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Latei in een buitenmuur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: latei in een buitenmuur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: latei in een buitenmuur plaatsen

Latei in een buitenmuur plaatsen

Wil in bestaand werk een kunststof schuifpui plaatsen, lever en plaats ik zelf. Daarvoor moet tussenmuur weggehaald worden, 2 muren ingezaagd (kan ik zelf regelen) latei moet overspanning van 5300 mm overbruggen, zijmuren blijven staan van ongeveer 350 mm dus opleg moet voldoende zijn. Gelijk nieuwe wateraansluiting op de binnenmuur naar buiten maken. Plafond woonkamer en binnenmuren zijn zelfdragend.

Buitenmuur voor een aanbouw metselen

Het opmetselen van buitenmuur. De aanbouw is al voorzien van binnenmuur en isolatie. De lengte 20 meter 2.8 hoog in de muur zijn maal latei verwerkt. Het stellen van de metsel profielen moet ook mee genomen worden. En het voegwerk ook.

Buitenmuur metselen

Wij hebben een bestaande buiten muur welke verlengd moet worden. Lengte 60 cm en hoogte 100 cm. Tevens moet de bestaande latei van de oude muur en nieuwe latei plaatsen over de oude en nieuwe muur, zodat het 1 geheel wordt. Type steen welke gebuikt dient te worden zijn Marziale geelgroen wit gesinterd handvorm waalformaat. Graag zouden wij een prijsopgave willen hebben inclusief de stenen (deze zouden door u geleverd moeten worden). Bijgaand foto van de bestaande situatie.

Buitenmuur met fundering maken

Ik zou graag een offerte krijgen voor het metselen van 5,9 m1 fundering voor een uitbouw van 3 m1 hoog gelijk aan de foto. Hierop moet de buitenmuur worden gemetseld gelijk aan de foto. Ik denk met latei boven de kozijnen? Het vlak metselsteen is 7,5 m2. Het werk is in haarlem.

Zijgevel opnieuw opmetselen

Wij willen de buitenmuur van de zijgevel, 59 m2, opnieuw laten opmetselen. Het werk betreft: 1 verwijderen oude bakstenen muur 2 aanbrengen latei bij zijraam, 2,5 meter breed 3 aanbrengen nieuwe RVS spouwankers 4 aanbrengen nieuwe isolatie 5 opnieuw opmetselen en voegen buitenmuur

Deuropening in de buitenmuur maken

Het maken van een deuropening in buitenmuur van 1.5 of 2 steens bakstenen muur, bouwjaar 1870 en isolatie en Ytong blokken aan de binnenzijde. Er dient een latei geplaatst te worden en een deurkozijn met een standaardbreedte en 2.10 meter hoog. De vakman dient het geheel af te werken, onder andere het verstanden. De hoogte van de kamer is 2.10 meter met daaronder een dwarsbalk tegen het plafond. Deze balk zit in buitenmuur.

Buitenmuur herstellen boven balkondeur

Graag ontvang ik van u een offerte voor het repareren van het metselwerk boven onze balkondeur. Oppervlakte maximaal 1 m². Waarschijnlijk plaatsen van een latei en het herstellen en plaatsen metselwerk (Zie foto) en voegen.

Latei repareren

Ik wil graag een deel van de buitenmuur van mijn huis laten repareren. Een deel boven een groot raam is de afgelopen jaren gezakt, ongeveer 1.5 cm en daardoor ontstaan er ongewenste gaten bij de dakrand. Ik ben op zoek naar een specialist die dit probleem kan beoordelen en mij een reparatievoorstel met de bijbehorende kosten kan doen toekomen. De muur is stootvoeg loos gemetseld met een lange, platte steen. Deze steen is niet meer verkrijgbaar, dus voorzichtigheid is geboden.

Betonnen latei herstellen of vervangen

Bij het zoeken naar "lateiherstel of vervanging" kom ik op uw website. Ik zoek een firma die bedreven is in het herstellen of vervangen van een latei boven een kozijn in de buitenmuur. Lengte 1,92 meter. De huidige latei is gescheurd en brokkelt af. De bewapening is geroest. (betonrot?). Heeft u ervaring in het vervangen van lateien en is er een indicatie van de kosten te geven? En hoe wordt het aangepakt?

Herstel metselwerk balkon

Herstel metselwerk buitenmuur. Door het aanbrengen van rookafvoer is de buitenmuur beschadigd en is het metselwerk los gekomen. Oppervlak ongeveer 1 m2. Misschien aanbrengen latei boven de balkondeur ter ondersteuning nieuw metselwerk.