Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunststof schroten als gevelbekleding bevestigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunststof schroten als gevelbekleding bevestigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunststof schroten als gevelbekleding bevestigen

Kunststof schroten als gevelbekleding bevestigen

boven bij het dak willen wij onze houten schroten vervangen voor kunststof. Wij zoeken iemand die de volgende werkzaamheden kan verrichten: - Verwijderen bestaande houten schroten - Leveren en installeren van kunststof schroten volgens bijgevoegde schets - Kleur van de schroten groen (RAL 6009) - Levering inclusief montage materialen en afwerk materialen - Afvoeren van de oude houten schroten. - Let op dat het dak van de garage niet beschadigd wordt. Het is vrij hoog, er zal iets van een stelling of hoogwerker aan de pas moeten komen.

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Graag wil ik de houten schroten bij een driekhoekgevel met een basis van 230 cm en hoogte 280 cm laten vervangen door kunststof rabatdelen, b.v. VinyPlus.

Gevelbekleding aanbrengen

Ik wil mijn gevel laten renoveren. Ik wil houten schroten en trespa beplating laten vervangen door kunststof rabatdelen. Voorzijde woning betreft vervangen houten schroten, verwijderen voormalig schuurdeur en op eerste etage vervangen trespa plaat. Achterzijde woning betreft vervangen trespaplaat op begane grond en eerste etage.

Caravan met kunststof bekleden

Het betreft een aluminium stacaravan met een afmeting van 10 meter lang en 3.50 meter breed (2.70 meter hoog). De caravan moet rondom voorzien worden van kunststof schroten.

Gevelbekleding herstellen

Na stormschade willen we graag een offerte voor het herstel van de gevelbekleding. De gevel bestaat deels uit kunststof schroten. Het gedeelte waar het om gaat is ongeveer 1.5 meter hoog en 4 meter breed. Dit is op de eerste verdieping. Offerte is voor de verzekering en we willen dit ook graag hersteld hebben.

Kunststof gevelbekleding plaatsen

Merk Nijbo Bouwjaar 1991 Modeljaar 1991 Materiaal Hout Maten en gewichten Totale lengte 1200 cm Breedte 370 cm Hoogte ca tussen de 250 en 300 cm Wat zou het kosten inclusief kunststof schroten en montage om dit chalet te bekleden met kunststof? Met vriendelijke groet, Mirjam

Gevelbekleding vervangen

Maximaal 15 m2 houtwerk van de gevelbekleding op de 2de verdieping moet vervangen worden door kunststof schroten met hout-look, Tevens herstel erfscheiding met aangrenzende gevelbekleding van de buren. Zij hebben onze grens overschreden en dat moet hersteld worden. Graag binnen twee weken een offerte, werkzaamheden op een later te bepalen datum. Dit op advies van onze rechtsbijstandsverzekering.

Caravan bekleden met kunststof schroten

Wij hebben een caravan van 4 bij 8 meter. Hier kom nog een hokje van $ bij # aan vast. Om het een geheel te laten lijken willen wij graag de caravan compleet met hok laten bekleden met kunststof

Nieuwe kunststof schoten op de gevel

Bekleden van een klompen hok met kunststof schroten/rabatdelen in twee kleuren. Inclusief het verwijderen en afvoeren van bestaande hardhouten schroten. Het gaat om ongeveer 10 m2. Betreft ook levering kunststof schroten.

Gevel bekleden

Een pand, (laagbouw inclusief ramen 2 meter hoog) heeft als onderlaag hout, dit was niet meer mooi en er zijn plastic schroten op bevestigd. Nu wil ik terug naar opnieuw bekleden met hout, kunststof of iets dergelijks. Het pand is 24 lang en 9 meter breed. Er zitten 7 deuren in waarvan mogelijk de kozijnen moeten worden vernieuwd. Kunt u mij een ongeveer prijsopgaaf geven?