Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunststof schroten als gevelbekleding bevestigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunststof schroten als gevelbekleding bevestigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunststof schroten als gevelbekleding bevestigen

Rabatdelen schuur vervangen door kunststof

Welke oppervlakte moet bekleed worden? 28 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een schuur waarvan de beplanking moet worden vervangen door kunststof schroten

Thermowood op de gevel aanbrengen

Huidige gevelbekleding bestaat uit kunststof schroten. Hout hierachter lijkt grotendeels verrot. Gaat om ongeveer 60 m2. We hebben meerderen offertes voor Keralit ontvangen, maar dit is financieel niet haalbaar. Graag ontvangen wij een prijsopgaaf voor thermowood.

Gevel isoleren

Ik heb een vrijstaand huis, gebouwd in 1968. Zijgevels vanaf de eerste verdieping met kunststof schroten. Dak is nieuw, isolatieplaten. Aansluiting van dak op de gevels tocht. Spouw is geïsoleerd. De vloer is in de kruipruimte geïsoleerd met pur. Ik wil de gevel ook laten isoleren met verduurzaamd zacht hout. Het oppervlak is 25-30 m2.

Houten schroten door kunststof vervangen

Ik wil het hout van de gevel door kunststof schroten - op de eerste etage van een twee onder een kap woning met de buren- vervangen.

PVC gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen

Wij willen van onze woning de voorzijde/zijkant en achterkant bekleden met kunststof schroten in kleur groen (RAL 6009). In totaal zo'n 13 m2. Goed bereikbaar.

Kunststof schroten als gevelbekleding bevestigen

boven bij het dak willen wij onze houten schroten vervangen voor kunststof. Wij zoeken iemand die de volgende werkzaamheden kan verrichten: - Verwijderen bestaande houten schroten - Leveren en installeren van kunststof schroten volgens bijgevoegde schets - Kleur van de schroten groen (RAL 6009) - Levering inclusief montage materialen en afwerk materialen - Afvoeren van de oude houten schroten. - Let op dat het dak van de garage niet beschadigd wordt. Het is vrij hoog, er zal iets van een stelling of hoogwerker aan de pas moeten komen.

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Graag wil ik de houten schroten bij een driekhoekgevel met een basis van 230 cm en hoogte 280 cm laten vervangen door kunststof rabatdelen, b.v. VinyPlus.

Gevelbekleding aanbrengen

Ik wil mijn gevel laten renoveren. Ik wil houten schroten en trespa beplating laten vervangen door kunststof rabatdelen. Voorzijde woning betreft vervangen houten schroten, verwijderen voormalig schuurdeur en op eerste etage vervangen trespa plaat. Achterzijde woning betreft vervangen trespaplaat op begane grond en eerste etage.

Caravan met kunststof bekleden

Het betreft een aluminium stacaravan met een afmeting van 10 meter lang en 3.50 meter breed (2.70 meter hoog). De caravan moet rondom voorzien worden van kunststof schroten.

Gevelbekleding herstellen

Na stormschade willen we graag een offerte voor het herstel van de gevelbekleding. De gevel bestaat deels uit kunststof schroten. Het gedeelte waar het om gaat is ongeveer 1.5 meter hoog en 4 meter breed. Dit is op de eerste verdieping. Offerte is voor de verzekering en we willen dit ook graag hersteld hebben.