Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunststof boeidelen hoekwoning vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunststof boeidelen hoekwoning vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunststof boeidelen hoekwoning vervangen

Kunststof boeidelen hoekwoning vervangen

Ik zoek een specialist die de kunststof boeidelen van mijn woning kan vervangen. Het gaat om de voor- zij- en achterkant van de woning. Dit betreft ongeveer 24 meter. Ik wil de nieuwe boeidelen ook weer van kunststof hebben.

Boeidelen vervangen garage voor hout of kunststof

Boeideel vervangen aan de voorkant, zijkant en achterkant garage van een hoekhuis. Het boeideel aan de voorkant is ong. 3 meter breed en aan de zijkant ong. 5 meter. Het is nu in hout en het hout is verrot. Voorkeur voor offerte in hout en kunststof. De offerte graag inclusief alle kosten. Kijk voor foto's op google maps.

Gevelbekleding, boeidelen en dakgoten vervangen

Aan beide zijden van ons huis is de houten bekleding aan vervanging toe. Als we besluiten tot plaatsing van kunststof dan moeten ook de dakranden en dakgoten worden voorzien van boeidelen. De gevel is ongeveer 4,5 breed en loopt in een punt, deze is ongeveer 4 meter hoog. Dit aan de voor- en achterzijde. Afvoeren van hout doe ik zelf. De boeidelen zijn ongeveer 7-8 meter (en dit 4 keer). De dakgoten rondom het huis moeten afgewerkt worden. Alles is goed bereikbaar.

Houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen van verticaal aangebrachte houten delen. Afvoeren doen we zelf. Zo nodig aanpassen grondhout. Dan graag leveren en aanbrengen van horizontale kunststof delen in de kleur RAL 6009. De afmeting is ongeveer 10 m2 en het zit op een hoogte van ongeveer 7 meter. Het gat om de kopgevel. Dan ook het schilderen van een zolderraam en de boeideel. Afmetingen zijn lastig te zeggen.

Gevelrenovatie

Ik wil nieuwe gevelbekleding laten plaatsen en buitenschilderwerk laten doen (kozijnen en deuren). Er zit nu hout op de gevel en dit wil ik door hout of kunststof bekleding laten vervangen. Ook wil ik een aparte offerte ontvangen voor het wit schilderen van mijn hele gevel (is nu grijs baksteen). Gevel is ongeveer 60 m2. Ik heb ook een dakterras waar ik de boeidelen van wil laten vervangen/renoveren. Ik ontvang graag een offerte voor al deze werkzaamheden.

Houten boeidelen vervangen door kunststof boeidelen voor en achter tussenwoning en rest

Wij willen aan voor en achterkant van de woning de houten boei delen laten vervangen, door kunststof ( met houtnerf en in kleur) jaren 30 woning. Voorzijde van woning gaat het om 22 meter. ( zie bijlage foto's) incl. rechte erker. Achterzijde van woning gaat het om 6 meter en (de multiplex) boeidelen van aanbouw+ schuur 26 meter. Graag willen wij meerdere offertes gespecificeerd wat de mogelijkheden zijn in materiaal en kleur ( houtnerf) en goedkopere varianten. ( info wat betreft levensduur) Graag inspectie van welke delen nog goed zijn en/of vervangen moeten worden, en nog gerepareerd kunnen worden. Graag ook offertes voor kunststof kiepramen voor en achterzijde huis.

Kunststof boeidelen en gevelbekleding plaatsen

Boeidelen en plafonds van goten laten vervangen vervangen door kunststof. 9,5 bij 0,5 meter.

Kunststof rabatdelen en isolatie plaatsen

Aan de zijkant van ons huis zitten houten rabatdelen van de grond tot aan de nok. Het hout wordt minder en de isolatie erachter is waardeloos. Zowel in de hal als in de badkamer voelen we kou van de wanden afkomen. Is het mogelijk om voor de bestaande “muur” kunststof latten (donkerrood) op een rachel werk te plaatsen, met isolatie erachter? Zoals u op foto 2 kunt zien, is er voldoende ruimte naar voren toe om dat te doen. Raampje komt dan iets dieper te zitten. De latten zijn ongeveer 150 cm breed. Ook de boeidelen bovenaan vervangen door kunststof van dezelfde kleur. Is dat te doen of is een andere oplossing denkbaar?

Boeidelen bij een hoekhuis vervangen

Wij wonen in een hoekhuis en willen daar de houten boeidelen van ongeveer 36 tot 40 meter laten vervangen door Trespa of een ander kunststof materiaal. Wij laten de klus graag even beoordelen en ons adviseren over de verschillende materialen. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Houten rabat- en boeidelen door Keralit vervangen

Het verf wat op de rabat en boeidelen zit is aan vervanging toe waarbij wellicht het hout ook verrot is. Dus we willen het in 1 x goed doen door de houten gevel bekleding te vervangen met keralit (kunststof). Wij zouden graag een prijs indicatie willen weten wat het zou kosten. Als de prijs gunstig is dan willen we ook gelijk een afspraak maken om het uit te voeren. Bijgevoegd de gevel waar het om gaat met de maten, in foto: gevel 1 heb ik met rode pijlen aangegeven wat we graag vervangen willen hebben + de boeidelen. Aangezien de breedte meer is dan de standaard 6 meter voor keralit willen we zo'n afwerkstrip op de naden.

Partners

Partners van Casius