Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kraaienkap plaatsen op de schoorsteen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kraaienkap plaatsen op de schoorsteen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kraaienkap plaatsen op de schoorsteen

Kraaienkap plaatsen op de schoorsteen

Ik heb n nieuwe ventilator en heb de restanten van een vogelnest uit het afgoerkanaal verwijderd. Nu wil ik graag een kap op de pijp laten zetten tegen vogels

Kraaienkap op de schoorsteen plaatsen

De huidige kap op de schoorsteen dient vervangen te worden door een kraaienkap. Het nestje wat nu in de schoorsteen zit bevindt zich vlak onder de kap en deze dient verwijderd te worden.

Plaatsen van een kraaienkap

Ik heb een schoorsteenkanaal, waar geen kraaienkap op zit. Ik stook de openhaard momenteel niet, er staat alleen een elektrische sfeerhaard in. Toch wil ik er graag een kap op laten zetten, zodat er geen vogels in vallen. Ik ontvang graag een offerte.

Nieuwe kraaienkap plaatsen

Kunt u mij een offerte geven voor het plaatsen van een nieuwe kraaienkap op onze schoorsteen? Deze is er met een storm vanaf gewaaid. De schoorsteen zit op een meter of zeven hoogte. Via het pannendak is de schoorsteen bereikbaar. We hebben nog geen kapje. Kunt u die meenemen?

Kraaienkap op de schoorsteen plaatsen

Rondom mijn schoorsteen zijn kraaien druk in de weer. Ik wil graag een kraaienkap geplaatst voor ze gaan nestelen. Het gaat om een kap op een gewone schoorsteen van een huis uit de jaren '60. Hij wordt niet gebruikt voor rookafvoer.