Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijnen drive in woning vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijnen drive in woning vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijnen drive in woning vervangen

Kozijnen drive in woning vervangen

Voor de voor- en achterkant van onze woning zouden wij de gevel willen laten vervangen. Het gaat hier voornamelijk over kozijnen en glas op een breedte van 4 meter en ongeveer 3,5 meter hoog. Het doel is alles optimaal te isoleren, omdat het een hoekhuis betreft. Uiteraard willen we ook dubbelglas.

Gevels compleet vervangen

Ik zou graag willen weten wat de gemiddelde kosten zijn voor het compleet vervangen van de voor en de achter gevel van een drive in woning. Graag zou ik de kosten weten voor kunststof kozijnen met HR++ glas en nieuwe boeidelen. De woning is ongeveer 4.5 meter breed en de achterkant van de woning is vergelijkbaar met de voorkant van de woning.

Complete gevel aan de voor- en achterzijde vernieuwen

Heer mevrouw, Ik wil weten wat het mij gaat kosten om voor en achter gevel compleet te vervangen van een drive in woning . Het om globaal de kosten; over het inclusief prijs met kozijnen en schuifpui komt daarna wel. Eerst de gemiddelde prijs voor het vervangen van die gevels

Gevel van metselwerk en kozijnen voorzien

We hebben een drive-in woning en willen eigenlijk een nieuwe voor- en achtergevel. Dit is nu van hout en trespa denk ik en we willen dit graag opgemetseld hebben met in totaal 8 / 10 nieuwe kunststof kozijnen. Het gaat om 3 verdiepingen. Graag willen we weten wat de mogelijkheden zijn hiervoor en wat de kosten hiervan zijn. Eventueel heeft de buurvrouw ook interesse voor dezelfde klus.