Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klimop van gevel verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klimop van gevel verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klimop van gevel verwijderen

Klimop wortels verwijderen

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Tussen 10 en 50 m². Is de gevel geschilderd? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er heeft klimop op een muur van plm. 12 m3 gezeten. De wortels moeten verwijderd worden. Daarnaast is er nog een klein muurtje met cementresten van een bloembak, plm 2 m3. De achterkant van het huis wordt geschilderd en de kozijnen grenzen aan de betreffende muur van de klimop. Als het niet uitmaakt of het reinigen daarvoor of daarna plaatsvindt, dan is er geen haast bij. Het huis wordt begin juni geschilderd.

Reinigen van de gevel

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Tussen 50 en 100 m². Is de gevel geschilderd? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een gele steen gevel. Huis is van 1976. Gevel is vuil door klimop. Liefst reiniging waarbij de voegen in tact blijven. Impregneren is niet nodig.

Klimop van gevel verwijderen

Ongeveer 2 meter lang, gedroogde klimop verwijdering in Amsterdam, zij kant van de huis, 2 hoog (zie foto). Wie kan ons helpen?

Klimop verwijderen

Klimop zijmuur gevel huis verwijderen.

Klimop van de gevel verwijderen

Aan onze gevel hangt nog een oude klimop, die inmiddels dood is. De gevel is 15 meter hoog en de klimop is rond een regenpijp gewikkeld. Ik ben benieuwd naar een prijsopgaaf om de klimop te verwijderen. Het pand staat in de Jordaan in Amsterdam. In verband met werk in buitenland, graag per email contact opnemen.

Klimop van de gevel verwijderen en schade herstellen

Ik wil dat de uitgedroogde klimop van de gevel verwijderd wordt. Eventueel kleine schades repareren. De gevel is ongeveer 12 meter hoog en 6 meter breed. Eventueel voegen herstellen, kozijnen herstellen indien nodig. Graag de klimop verwijderen en gevel herstellen (eventueel impregneren).

Gevels reinigen, voegen vervangen en impregneren

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor een gevel restauratie en impregnatie van de gehele standaard eengezinswoning. De zijmuur slaat door, maar ik wil dat ook zowel voorzijde als achterzijde nagelopen worden en in ieder geval geïmpregneerd. Daarnaast van een laag stenen muurtje aan de voorkant de voegen restaureren. Foto's zijn bijgevoegd. De klimop aan de zijkant wordt verwijderd voor aanvang van de werkzaamheden. Het huis is circa 6 x 8 meter. Begane grond en eerste verdieping drie zijdes. De zijgevel loopt in een punt naar de nok. In vrijblijvende offerte vermelden wat voor materiaal gebruikt wordt. Aanvang van werkzaamheden kan op korte termijn maar zeker binnen 2 maanden. Met vriendelijke groet.

Klimop van gevel verwijderen en muren renoveren

Op een zijmuur van mijn woning (ongeveer 30 m²) is een klimop aangebracht. Ik wil deze verwijderen. Graag zou ik willen weten hoe de muur er (ongeveer) uit gaat zien na het verwijderen en wat er nodig is (met bijbehorende kosten) om de muur weer netjes te maken. Daarnaast zou ik ook graag een offerte ontvangen voor het reinigen van het schuine gedeelte dat op de foto zichtbaar is.

Klimop van gevel verwijderen

Over een drietal panden in onze straat is de klimop gedeeltelijk dood gegaan (tot en met 2 hoog) Deze willen we laten verwijderen en daarna met een hogedrukspuit de muur meteen schoon laten maken. Ik kan foto's sturen via email van de situatie om een offerte te kunnen maken.

Verwijderen klimop restanten en gevelreiniging

Het verwijderen van de restanten van een klimop aan de muur. Het is een hoek van het huis waar de klimop zit. Aan de voorzijde is het ruim een meter breed gegroeid, tot aan de bovenkant van de eerste verdieping. Aan de zijkant is het ruim twee meter breed en groeit het door tot aan de tweede verdieping. Van te voren wordt de klimop door ons zelf weggehaald. De muren naast de klimop mee reinigen i.v.m. kleurverschil. Het is niet heel sterk vervuild. Kan het met stomen gereinigd worden? U kunt een indicatie van kosten geven? U kunt u via Google streetview de bewuste hoek van het huis zien en het aantal m2 van de gevel inschatten.