Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keralit gevelbekleding laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keralit gevelbekleding laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keralit gevelbekleding laten plaatsen

Houten gevelbekleding zonder isolatie plaatsen

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning. Het betreft de achtergevel. Ik wil een houten of keralit gevelbekleding zonder isolatie laten plaatsen. Ook is er 1 deur aanwezig, 1 schuifpui en 3 kleine ramen. Moet onderhoudsarm/vrij zijn. Het huis is 8 bij 5 meter ongeveer.

Keralit gevelbekleding laten plaatsen

Ik wil graag twee vlakken van mijn gevel laten bekleden met Keralit delen. De afmetingen hiervan zijn: 195 cm breed x 150 cm hoog, 110 cm breed x 150 cm hoog. Het gaat om buitenbekleding aan de tuinzijde, deze is eenvoudig te bereiken en er kan gemakkelijk een steiger of iets dergelijks geplaatst worden.

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Boven de voordeur en onder het raam van de badkamer zit nu een plaat/strook met fijne steentjes. Op de eerste verdieping. Daaroverheen zouden we graag keralit, monumentgroen panelen willen hebben. De hoogte van het vlak is 2 meter en de breedte 1 meter. Wat zijn de kosten voor plaatsing inclusief btw?

Gevel met Keralit laten bekleden

Wij zijn in het proces van aanschaf van een woning waarvan de gevelbekleding nog van hout is. Wij zouden dat willen laten veranderen in kunststof met houtnerf. Het zou dan gaan om ongeveer 22 vierkante meter. Er zitten wel ramen tussen die behouden dienen te worden.

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Ik wil een houten trapportaal welk tegen de woning is aangebouwd, aan de buitenkant voorzien van keralit. Dus het hout wat er nu zit moet weggehaald worden.

Keralit gevelbekleding en isolatie laten plaatsen

Opdrachtgever wil het hout aan de gevel vervangen door Keralit. Het betreft ongeveer 10 meter over de lengte van 2 woningen (mijn buurman gaat mee), en het zijn 12 houten planken op het moment. Hieronder dient goed geïsoleerd te worden. Gaat om de voor- en achtergevel. Nodige materiaal door vakman mee te nemen. Afhandeling van het afval in overleg met de opdrachtgever. Opdrachtgever is in de avond bereikbaar voor overige specificaties.

Keralit gevelbekleding en isolatie laten plaatsen

We gaan dit huis kopen. Zou u voor ons een prijsindicatie kunnen maken voor het demonteren bestaande schroten, afvoeren, indien nodig nieuw regelwerk aanbrengen, isolatie materiaal aanbrengen, plaatsen+afwerken Keralit. Het gaat om voor-, zij- en achterkant 1e verdieping + voor dat smalle groene stukje. Circa 60 m2. Achter is gebroken wit, de rest is groen. Het zou mooi zijn als u dit deze week nog zou kunnen mailen aan ons. Het betreft een indicatie dus ik pin u er niet op vast, we willen eerst graag snel een indicatie van deze kosten. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet.

Houten gevelbekleding vervangen door Keralit

Wij overwegen om de houten gevelbekleding aan de voorzijde van onze tussenwoning te laten vervangen door Keralit. De totale breedte is ongeveer 420 cm en de hoogte tot aan de dakgoot is ongeveer 540 cm. De aanwezige kozijnen, ramen en deur blijven van hout. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Keralit gevelbekleding laten aanbrengen

Op mijn beide voorgevels zit nu houten gevelbekleding, van 1e verdieping tot nok. 1 van die gevels rot voortdurend en van die gevel wil ik het hout laten vervangen door keralit. Het gaat enkel om de planken. Kozijnen, boeidelen en wangen hoeven niet vervangen. Het gaat om 13 vierkante meter hout dat moet worden vervangen door keralit met nerf in de kleur ijswit. Ik ben zelf in het bezit van een eenvoudige bouwsteiger.

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Ik wil graag de voor- en achterkant van ons huis laten bekleden met Keralit. Het gaat om ongeveer 27 vierkante meter.

Partners

Partners van Casius