Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keralit gevelbekleding aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keralit gevelbekleding aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keralit gevelbekleding aanbrengen

Keralit gevelbekleding laten plaatsen

Graag wil ik vrijblijvend een offerte aanvragen voor keralit gevelbekleding voor ons hoekhuis. Het huis is 5,50 breed en ongeveer 10 meter lang. Het gaat om bekleding van woonlaag 1 en 2 rondom. De kozijnen hoeven niet meegenomen te worden. Totaal gaat het om ongeveer 95 m2 keralit.

Keralit gevelbekleding laten plaatsen

Ik wil mijn gevel opnieuw bekleden met keralit. De gevel is 2.5 mtr en hoek op 2.5 mtr lang en max 11 planken hoog

Keralit Gevelbekleding plaatsen

A. Kunnen jullie voor ons een offerte opstellen voor vervanging van het hout (incl. afvoeren) met Keralit 143 in kleur RAL 7021 Zwartgrijs, B. En ook een aparte offerte maar dan inclusief de montage van een luifel met LED lampjes erin? Zie de fotos als voorbeeld voor een luifel die ook over de hele breedte kan lopen. Of bv de POLYTECH KLASSIEK (als jullie daar mee werken). Links naast de voordeur moeten ook de 4 verticale planken vervangen worden. De huidige houten rabat plank is 219cm breed. Totaal moeten er denk ik +/- 31 planken vervangen worden.

Keralit gevelbekleding laten plaatsen en oude verwijderen

oude platen verwijderen en nieuwe keralit plaatsen achtergevel tussenwoning. zie foto.

De gevelbekleding van een uitbouw vervangen

Ik zoek een specialist die de gevelbekleding van de uitbouw kan vervangen. Het is een uitbouw aan ons huis die nu bestaat uit geschilderd hout. Dit willen we laten vervangen door kunststof/keralit of zo. wellicht dat er ook isolatie aangebracht moet worden. Het betreft ongeveer 30 m2.

Houten rabatdelen vervangen door Keralit

Omschrijving project: Vervangen gevelbekleding door Keralit, inclusief vernieuwen regelwerk en evt. isolatie, en vernieuwen boeideel bovenzijde. Vervangen 3 houten kozijnen met ramen door kunststof draai/kiepramen.

Gevelbekleding vervangen

We gaan eerst spouwmuurisolatie doen om vervolgens de muren te reinigen en het voegwerk te herstellen daar waar nodig. Daarna moet de gevelbekleding worden vervangen voor kunststof/keralit. Het gaat om 40 m2.

Houten gevelbekleding door keralit vervangen

Ik ben op zoek naar een gevelspecialist die mijn houten gevelbekleding, inclusief de bekleding op de dakopbouw, kan vervangen met kunststof (bv. Keralit). De gevel bedraagt meer dan 100 m².

Gevelbekleding vervangen en eventueel isoleren

Ik ben op zoek naar een gevelspecialist die de gevel aan de zijkanten van mijn woning opnieuw kan bekleden en eventueel kan isoleren. De gevel, oppervlak 50 m², heeft nu houten bekleding. Dit moet vervangen worden met keralit.

Keralit gevelbekleding laten plaatsen

Zou graag een stukje betimmering willen laten bekleden met Keralit - Het gaat om ongeveer 2m2 Het stukje betimmering bevindt zich tegen het hogere gedeelte van mijn hogere platte dak

Partners

Partners van Casius