Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kattenluik in muur maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kattenluik in muur maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kattenluik in muur maken

Kattenluik in buitenmuur maken

Ik wil voor mijn kat een luik in een buitenmuur (muur woonkamer naar buiten) laten plaatsen. Dit gat moet geboord worden en vervolgens moet het kattenluik geplaatst worden. Ik bestel zelf het kattenluik. Welke aanvullende info heeft u nog van mij nodig om hiervoor een offerte te maken?.

Kattenluik in muur maken

Ik wil graag 1 kattenluik in de muur van de achtergevel laten maken. De breedte van de buitenmuur bedraagt ongeveer 30 centimeter. Het kattenluik is inmiddels reeds is bezit. Graag een offerte met vaste prijs. Gelieve offerte via de mail.

Kattenluik in de muur maken

Graag zou ik de mogelijkheid en de kosten willen weten voor het plaatsen van een kattenluikje in de muur tussen de berging en de gang. Dit is een spouwmuur. Kunt u aangeven wat hier de mogelijkheden in zijn?

Kattenluik in een spouwmuur laten maken

Ik wil graag een kattenluikje in mijn muur laten maken, zodat de katten zelf naar buiten kunnen. Het moet wel netjes aangezien de binnenzijde tevens de woonkamer is. Binnenmuur is gewoon strak gestuct. Buitenmuur is van bakstenen. Het gaat om een huis van ongeveer 10 jaar oud. Ik heb het luikje/tunnel nog niet in mijn bezit, maar heb er geen bezwaar op om die zelf na overleg aan te schaffen. Ik wacht bewust met kopen tot ik iemand heb gevonden die de klus kan en wil klaren zodat ik geen miskoop doe. Bijgesloten een foto van de muur (binnenzijde).

Dichten van kattenluik in muurtje

Ik heb een kattenluikje in de muur van mijn 'bijkeuken' dat ik graag gedicht wil hebben. De muur bestaat uit drie lagen, namelijk een stenen, een houten en een gips laag (vanaf buiten gezien in die volgorde). Het gat is ongeveer 25 cm hoog, 20 cm breed en 25 cm diep. Ik heb hier nog een aantal bakstenen liggen die overeenkomen met de stenen van de muur.

Kattenluik in de buitenmuur plaatsen

In ons huis willen wij aan de achterzijde in de buitenmuur een kattenluik laten plaatsen. De muur is ongeveer 40 cm dik. Wij zullen zelf zorgen voor de aanschaf van het kattenluik en eventueel een tunnel of verlengstukken. We laten graag een opening in de muur maken en alles netjes aansluiten.

Kattenluik plaatsen in de buitenmuur

Ik wil graag een kattenluik laten maken in de buitenmuur. Voor zware katten. Inclusief gat maken en afwerking. Materiaal in overleg. Muur is ongeveer 30 cm dik.

Opening voor een kattenluik in een betonmuur maken

Wij willen graag een opening in onze beton muur creëren voor het plaatsen van een kattenluik vanuit de zitkamer naar de balkon toe. De muur is niet dieper dan 25 cm. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het maken van de opening en het plaatsen van het luikje?

Kattenluik in een stenen muur plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in mijn stenen muur. Er zit al een gat in van (vermoed ik) een wasmachinebuis, deze moet groter worden. Graag wil ik weten hoeveel groter dit gat moet worden, aangezien ik in een huurwoning woon. Graag ontvang ik een offerte voor het op passende maat maken van het bestaande gat en een kattenluik wat in overleg geplaatst kan worden of zelf gekocht kan worden. Als jullie aanvullende informatie/foto's nodig hebben hoor ik het graag.

Kattenluik in een spouwmuur laten maken

Ik wil heel graag een kattenluik in de keukenmuur. Het betreft een, dacht ik, spouwmuur en voor mijn gevoel is deze buiten muur behoorlijk dik. ik heb geen idee wat de kosten zijn om dit te realiseren. Ik ben zeer benieuwd.