Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kattenluik in buitenmuur maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kattenluik in buitenmuur maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kattenluik in buitenmuur maken

Kattenluik in buitenmuur maken

Ik wil voor mijn kat een luik in een buitenmuur (muur woonkamer naar buiten) laten plaatsen. Dit gat moet geboord worden en vervolgens moet het kattenluik geplaatst worden. Ik bestel zelf het kattenluik. Welke aanvullende info heeft u nog van mij nodig om hiervoor een offerte te maken?.

Kattenluik in muur maken

Ik wil graag 1 kattenluik in de muur van de achtergevel laten maken. De breedte van de buitenmuur bedraagt ongeveer 30 centimeter. Het kattenluik is inmiddels reeds is bezit. Graag een offerte met vaste prijs. Gelieve offerte via de mail.

Kattenluik in een spouwmuur laten maken

Ik wil graag een kattenluikje in mijn muur laten maken, zodat de katten zelf naar buiten kunnen. Het moet wel netjes aangezien de binnenzijde tevens de woonkamer is. Binnenmuur is gewoon strak gestuct. Buitenmuur is van bakstenen. Het gaat om een huis van ongeveer 10 jaar oud. Ik heb het luikje/tunnel nog niet in mijn bezit, maar heb er geen bezwaar op om die zelf na overleg aan te schaffen. Ik wacht bewust met kopen tot ik iemand heb gevonden die de klus kan en wil klaren zodat ik geen miskoop doe. Bijgesloten een foto van de muur (binnenzijde).

Kattenluik in een buitenmuur plaatsen

Graag zou ik een kattenluik in een betonnen buitenmuur laten plaatsen. Hiervoor moet er eerst een gat worden geboord. Daarna tunnel en luik installeren.

Kattenluik in de buitenmuur plaatsen

In ons huis willen wij aan de achterzijde in de buitenmuur een kattenluik laten plaatsen. De muur is ongeveer 40 cm dik. Wij zullen zelf zorgen voor de aanschaf van het kattenluik en eventueel een tunnel of verlengstukken. We laten graag een opening in de muur maken en alles netjes aansluiten.

Kattenluik in de buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in mijn buitenmuur laten zetten. Het gaat om het boren van het gat, de afwerking en het plaatsen van het kattenluik. Ik heb nog geen kattenluik aangeschaft, dit kan in overleg met de vakman. Waarschijnlijk moet er ook een tunneltje bij, omdat het om een vrij dikke buitengevel gaat. Graag zo snel mogelijk.

Gat voor een kattenluik in een buitenmuur maken

Wij willen een gat in de buitenmuur laten maken zodat wij zelf een kattenluik kunnen gaan plaatsen. Het gat in de buitenmuur moet een diameter hebben van ca 20 centimeter. Het is een normale rijtjes woning met een bakstenen buitenmuur, dan een spouw en dan een gips wand. Totale dikte ca 20 centimeter. Het is geen beton.

Kattenluik in de buitenmuur maken

Ik wil graag een kattenluik in mijn buitenmuur laten zetten. Het gaat om het boren van het gat, de afwerking en het plaatsen van het kattenluik. Ik heb nog geen kattenluik aangeschaft, dit kan in overleg met de vakman. Tevens moet er dus ook een tunneltje bij, omdat het om een vrij dikke buitengevel gaat. Graag zo snel mogelijk. Zie afbeelding als voorbeeld.

Kattenluik plaatsen in de buitenmuur

Ik wil graag een kattenluik laten maken in de buitenmuur. Voor zware katten. Inclusief gat maken en afwerking. Materiaal in overleg. Muur is ongeveer 30 cm dik.

Kattenluik in een buitenmuur plaatsen

Een kattenluik plaatsen in een bakstenen buitenmuur, dus boren, plaatsen en afwerken. Het kattenluik is nog niet in mijn bezit en kan meegenomen worden in de offerte aanvraag. Wat zijn hiervoor de kosten? A.u.b. eerst even appen of sms'en voor het maken van een belafspraak.