Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kapotte steen en voegen vervangen aan buitenmuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kapotte steen en voegen vervangen aan buitenmuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kapotte steen en voegen vervangen aan buitenmuur

Kapotte steen en voegen vervangen aan buitenmuur

Kopotte steen vervangen en ongeveer 1 vierkante meter voeg vervangen aan buitenmuur

Kapotte beer herstellen

Een beer van de inrijpoort is geknapt. Deze moet opnieuw opgebouwd worden. De hoogte is 1 meter, en hij is anderhalve steen dik. De stenen kunnen opnieuw gebruikt worden.

Metsel- en voegwerk repareren

Bij de achtergevel zijn enkele stenen stuk en op enkele plaatsen is het voegwerk eruit/slecht. 10 jaar geleden heeft dezelfde gevel ook een reparatie ondergaan. Hier en daar zit een kapotte steen of voeg, op verschillende hoogtes. Het is een eengezinswoning met in totaal 3 verdiepingen. Graag beoordelen waar reparatie nodig is. Aan de achterkant is er een serre, hier kan vanaf gewerkt worden. Ook is er bij eerdere werkzaamheden een steiger geplaatst, dus hier is wel ruimte voor.

Restauratie van een kapotte gevel

Vakman gezocht voor herstel van de gevel. Het metselwerk tussen de stenen valt eruit + brokken steen. Het te behandelen deel zit onder een balkon op de begane grond.