Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kalkzandsteen muren bekleden met isolatie en afwerking? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kalkzandsteen muren bekleden met isolatie en afwerking. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kalkzandsteen muren bekleden met isolatie en afwerking

Kalkzandsteen muren bekleden met isolatie en afwerking

Ik wil de nieuw te bouwen woning met kalkzandsteen muren bekleden met 180 mm isolatie en daarop ongeveer 100 m2 steenstrips en 150 m2 pleisterwerk.

Isoleren en stuken van de gevel

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil ongeveer 50 m2 gevel laten isoleren en stuken. Bestaande gevel is gestuct op kalkzandsteen halfsteens gevel. Het gaat om drie rechte gevels waarvan 1 voorzien is van een grote pui.

Crepi met isolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Ongeveer 65 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om renovatie. Een deel van mijn huis is nu voorzien van isolatie met houten beplating. De binnenmuur is van kalkzandsteen. Ik zou graag de huidige isolatie en houten planken willen vervangen voor isolatie in combinatie met stucwerk of soortgelijk.

Muren van kalkzandsteen opmetselen

Voor een appartementencomplex in Haarlem zoek ik kalkzandsteen metselaars voor het metselen van het volgende: - KZ 150cs12 345 m2; - KZ 250cs36 25,20 m2; - KZ 100cs12 16,00 m2, Meerwerk is eventueel te verrekenen. Het betreft muren van 2600 mm hoog, tevens apart de kosten offreren voor het aanschaffen en leveren van bovengenoemde KZ blokken. Graag uit te voeren over 1.5 - 2 maanden.

Muur metselen

Ik ben een bijgebouw aan het maken en wil graag muren laten metselen van kalkzandsteen blokken. Het gaat om 50 m2 aan muur. Het materiaal heb ik, het gaat om het metselwerk.

Uitbouw metselen

Het betreft het metselen van een uitbouw met een raamkozijn en een kozijn met 2 deuren. Uitbouw 4000 bij 4700 en een hoogte van 3500 mm. De buren doen ook mee, dus het zal gaan om twee maal deze aanbouw. Het gaat om de binnenmuur, kalkzandsteen en de buitenmuren. De fundering en de afwerking et cetera doen wij zelf. Het gaat alléén om het metselen van de muren.

Kalkzandsteen gevel reinigen en impregneren

Ik wil graag mijn gevel van kalkzandsteen laten reinigen en impregneren. Het gaat om drie delen, 24.12 m2, 7.13 m2 en het laatste deel wil ik graag laten reinigen, voegen en impregneren, dit gaat om een deel van 25.73 m2. Het gaat om gebroken witte kalkzandsteen bouwjaar 1978, Voegmortel Beamix gebroken wit. Dit was geïmpregneerd met Dynasylan BSM 40. Hoogte muren 2.3 meter. Twee muren van lengte 2.26 meter gaan tot 4.43 meter.

Impregneren van de buitenmuren

Impregneren van de buitenmuren van 2 woningen onder 1 kap. In totaal gaat het om ongeveer 230 m2 wandoppervlak. De muren zijn gemaakt van wit kalkzandsteen. 10 jaar geleden is er voor het laatst iets aan gedaan. In verband met mijn slechte telefonische bereikbaarheid overdag, heeft mail de voorkeur.

Kalkzandstenen muren renoveren

Kalkzandsteen buitengevels reinigen en impregneren. ongeveer 120 m2, exclusief ramen en deuren. Indien nodig dan het beschadigd voegwerk herstellen. Het gaat mogelijk om drie blokjes twee-onder-een-kap woningen. De oppervlakte van de andere woningen is niet allemaal hetzelfde. De gevels zijn 7 jaar terug ook gereinigd.

Voeg- en gevelrenovatie

Voeg- en gevelrenovatie: - voegen van metselwerk bijwerken; - gevels schoonmaken hoge druk reinigen; - muren hydrofoberen; Totale oppervlak 182 m2 begane grond, eerste verdieping en garage. Ondergrond is gekliste kalkzandsteen.