Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kalkzandsteen binnenmuur metselen en voegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kalkzandsteen binnenmuur metselen en voegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kalkzandsteen binnenmuur metselen en voegen

Gat boren voor afzuigkap

Ik wil graag een gat hebben naar buiten voor de afvoer van de afzuigkap. De binnenmuur is kalkzandsteen en de buitenmuur is metselwerk. Ook zou er eventueel een gat naar buiten geboord moeten worden op het adres van mijn zoon (vlakbij mijn woning). De muur bij mijn zoon is van beton. Wat gaat dat kosten?

Kalkzandsteen binnenmuur metselen en voegen

Ik wil 500 m2 van de binnenmuur gemetseld en gevoegd hebben. Deze is van waalformaat voor de bergingen.

Binnenmuur opmetselen in ondergrondse berging

Graag ontvang ik een offert voor het opmetselen van een binnenmuur met kalkzandsteen, circa 20 meter x 30 cm. Daarbij dient de vakman ook de kwaliteit van de voeg in de achtergevel te beoordelen en daar waar nodig separaat te offreren.

Gaten boren voor de afzuiging

1 gat boren in binnenmuur van toilet naar keuken voor afzuigkap Rond 10cm. Dikte binnenmuur 10 cm. 2 gaten boren vanuit toilet door buitenmuur. Rond de 10 cm. Dikte buitenmuur plusminus 17 cm. Geen beton maar kalkzandsteen binnen en gasbeton voor de buitenmuur (met buiten metselwerk met circa 10 cm spouw).

Gat in buitenmuur boren voor afzuigkap

Ik wil een gat ten behoeve van een afzuigunit laten boren buitenmuur keuken. Een gat van 150 mm diameter. De buitenmuur is gemetseld, de binnenmuur kalkzandsteen.

Binnenmuur en buitenmuur metselen

Ik wil graag 56 m2 buitenmuur laten metselen en graag 50 m2 binnenmuur kalkzandsteen plakken met lijm.

Uitbouw metselen

Het betreft het metselen van een uitbouw met een raamkozijn en een kozijn met 2 deuren. Uitbouw 4000 bij 4700 en een hoogte van 3500 mm. De buren doen ook mee, dus het zal gaan om twee maal deze aanbouw. Het gaat om de binnenmuur, kalkzandsteen en de buitenmuren. De fundering en de afwerking et cetera doen wij zelf. Het gaat alléén om het metselen van de muren.

Gaten boren in een kalkzandsteen muur

Voor 2 afzuigkappen moeten 2 gaten geboord worden van 160 mm. Het liefst onder een hoek van 45 graden! De muur is een binnenmuur van kalkzandsteen.

Hardstenen brievenbus in de muur plaatsen

We willen graag de post in de meterkast laten binnenkomen. Daarvoor moet een hardstenen brievenbus (zie voorbeeld, inclusief huisnummer) worden aangebracht in het bestaande buitenmetselwerk. De binnenmuur is van kalkzandsteen. Het is een dragende muur, dus de constructie verdient bijzondere aandacht (wellicht een latei aanbrengen). De offerte-aanvraag is inclusief alle materialen (ook de hardstenen brievenbussleuf en opvangbak in de meterkast).

150 mm afvoer voor de afzuigkap maken

Ik heb al een gat geboord in de kalkzandsteen binnenmuur. De buitenmuur is van hout. Opdracht: gat in houtwerk zagen 150 mm doorsnee, flexibele pijp monteren en rooster monteren op buitenwand. Mijn appartement is gelegen op de tweede verdieping. Naast mijn appartement is een schoolplein met een fietsenschuur wat de hellinghoek lastig maakt.