Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren van zijgevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren van zijgevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren van zijgevel

Het isoleren van de buitengevel en afwerken met pleisterlaag

Advies over en uitvoeren van afwerken van buitengevelisolatie (xps platen) door middel van (cement-)pleisterlaag Zijgevel is ongeveer 5 x 8 en voor/achtergevel van 5.5 x 11 en een puntdak van Specificatie van het isoleren en afwerken graag

Het isoleren van de buitengevel

Het betreft een achtergevel, voorgevel en zijgevel van een twee onder 1 kap woning. Zijgevel is 50m2, voor - en achter netto 60m2. Het gaat erom dat hier vanuit buitenaf wordt geisolleerd. Het is de insteek de isolatiewaarde omhoog te krikken en eventueel aanspraak te kunnen doen op een subsidieregeling.

Gevel isoleren

Twee onder een kap 9.00 m breed en 9.00 meter diep gaat af door ramen en deuren ongeveer 20 m² Voor en achter gevel 4 meter hoog zijgevel lopen in een punt ongeveer 10 meter hoog. Pand is niet mijn woonadres.

Gevel isoleren en bekleden, mogelijk ook vloerverwarming en/of zonnepanelen

Het gaat om de zij- en voorgevel van ons huis, twee-onder-één-kap, halfsteens muur. Het is een huis uit 1925. We denken aan een isolatielaag afgewerkt met spuitkurk, hout of pleisterwerk, afhankelijk van eventueel benodigde toestemming vanuit gemeente en prijs. Maar hier ontvangen we graag advies over. We hebben geen spouwmuur. Voor zover we weten is er niet echt iets van isolatie aanwezig. Een steiger plaatsen is mogelijk. Er zijn ramen in de zijgevel en een deur in de voorgevel. Deze zou eventueel weggewerkt mogen worden, want dat wordt niet gebruikt. De zijgevel is iets van 8 meter lang en twee verdiepingen en een zolder (puntdak) dus totaal iets van 7,5 meter op het hoogste punt. Voorgevel ongeveer ook, maar heeft meer ramen. We zijn ook geïnteresseerd in subsidiemogelijkheden, wellicht in combinatie met zonnepanelen en/of vloerverwarming in de woonkamer. De oppervlakte voor de vloerverwarming is ongeveer 8 x 5 meter. Het soort willen we graag advies over. We hebben nu een houtenvloer met isolatie materiaal. We hebben geen kruipruimte.

Muur isoleren

Muur west zijde. Hier is na isolatie van 10 jaar water (regen) doorslag. De muur is door en door nat, bij het boren in de garage komt er prut uit de spouwmuur. De zij muur is 7,20 m lang waarvan 2,70 afgesloten is door een garage, waarvan het dak aansluit op de zijgevel. Nu willen we het bovenste gedeelte van de zijgevel ( van garage tot nok plus/minus 4,50) voorzien van een houten, duurzame gevelbekleding tot dak nivo garage. Gaat totaal ongeveer om 50 m2.

Gevel renoveren

Ik wil de gevels isoleren en bekleden met steenstrips. Betreft 2 zijgevels van een 'doorzonwoning'. Muurlengte zijgevel is 8 meter en de nokhoogte is 7 meter. Totale oppervlakte om te bekleden is ca. 135 m2.

Isoleren van zijgevel

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht. De woning is circa 8,54 m bij 10,76 m. Door de schuine kap betreffen voor en achtergevel alleen de begane grond, met grote raampartijen. Zijgevel betreffen begane grond en deels verdieping. Alles bij elkaar denk ik tussen de 80 m² en 100 m² wat geïsoleerd moet worden. Aan de achterzijde gaan we nog een klein stukje aanbouwen. Dit moet ook mee genomen worden met stucwerk.

Gevels isoleren met steenstrips en spouwmuur en dak isoleren

Wij zijn opzoek naar een partij die de voor-, zij- en achtergevel laten isoleren met steenstrips, de spouwmuren kan isoleren en een plat dak kan isoleren. Voorkant is 1 verdieping, voorgevel is 3 meter hoog 5m2,. Zijkant is 2 verdiepingen zijgevel is 7 meter hoog 20m2. Achterkant is 5m2. De spouwmuren willen wij ook laten inspuiten met isolerend spul. Het platte dak van de schuur van ongeveer 10 m2 EPDM, deze wil ik ook graag laten isoleren.

Gevel isoleren en bekleden met steenstrips

Wij wonen in jaren 20 woning. Onze gevels zijn dus niet geïsoleerd en dat willen wij wel. We hebben geen spouwmuren, dus we willen isolatie plus de gevel bekleden met steenstrips. Het gaat om de voor- en zijgevel. Het is een hoekhuis. De huidige ondergrond zijn bakstenen. De voorgevel heeft 1 verdieping dat bekleed moet worden door een schuin dak. De zijkant heeft twee verdiepingen. Het is mogelijk om een steiger te plaatsen. Voor de zijkant moet ik even overleggen met de buren, maar dat moet geen probleem zijn. Het gaat om ongeveer 30-50 m2. We hebben ook een vochtprobleem aan de zijgevel. Mogelijk dat dit komt door de plantenbakken van de buren die ertegenaan geplaatst zijn. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Gevel isoleren en stucen

Ik wil graag de buitenmuur (zijgevel + voorgevel) isoleren en stucen, in totaal 40 m2 .

Partners

Partners van Casius