Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het laten isoleren en plaatsen pleisterlaag voorgevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het laten isoleren en plaatsen pleisterlaag voorgevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het laten isoleren en plaatsen pleisterlaag voorgevel

Het van binnenuit isoleren van de gevel en steenstrips

Willen buitengevels isoleren en daarna steentrips laten plaatsen. Wij willen geen spouwmuur isolatie, maar van binnenaf laten isoleren, ongeveer 12cm dik voor een rc waarde van 5. Dit gaat om een gelijksvloerse woning. In totaal zou de gevel ongeveer 100m2 zijn.

Buitengevel stucen

Momenteel is onze woning beplakt met steenstrips, deze strips komen op meerdere plaatsen los. Graag zouden wij dit willen vervangen voor een strakkere uitstraling door stuc. Echter hebben wij geen idee van het kostenplaatje en zouden wij hier meer van willen weten. Daarnaast weten we nog niet zeker of we de woning willen laten isoleren. Ruim genomen is de voorgevel 40 m2. Zelfde geldt voor de achtergevel.

Het isoleren van de buitengevel zonder spouw

De woning is gebouwd begin jaren 30, bakstenen muur met knipvoeg. Ongeveer 20 m². De spouw is dun om te isoleren, daarnaast is het niet mogelijk om hier een extra wand te plaatsen om te isoleren. ik nodig u graag uit om te kijken wat voor isolatiemogelijkheden hier te bedenken zijn en hiervoor een offerte uit te schrijven.

Isoleren van de gevels van 212 appartementen

Voor een VvE ben ik bezig met kostenraming grootschalige renovatie van 212 appartementen. Ook buitengevel isolatie is één van de onderdelen. Het gaat om ongeveer 5.700 m2 buitengevel isolatie. Op een aantal plekken zal mogelijk eerst de spouw worden geïsoleerd. Totale Rc waarde moet minimaal 5,0 worden. Het liefst willen we een isolatie materiaal die zo goedkoop mogelijk is en een RC waarde heeft van 5 met waarschijnlijk pleisterwerk als afwerking. Er is niet bekend of er isolatie aanwezig is. Het aantal verdiepingen is wisselend, maar het hoogste zal ongeveer 12 meter zijn. Een hoogwerker plaatsen is mogelijk.

Gevel isoleren en bekleden met kunststof of steenstrips

Graag zou ik een offerte voor zowel kunststof gevelbekleding als voor steenstrips willen ontvangen. Het gaat om de tweede verdieping aan de voor- en achterzijde van een rijtjeswoning uit 1973. Totaal ongeveer 11 m2 en mogelijk uit te breiden tot geheel huis. Huidige bekleding zijn aluminiumplaten. Deze verwijderen, maar niet afvoeren. Graag isoleren, over het soort wil ik graag advies. Het plaatsen van een steiger is mogelijk.

Buitenmuur uitbouw isoleren

Het gaat om een buitenmuur (7 m2) van de uitbouw aan het huis. De muur is niet helemaal perfect egaal. Het is tevens de bedoeling om na het plaatsen van de isolatie van de muur ook het dak aan te passen (maar dat is niet het doel van deze offerteaanvraag), zodat de daklijst weer gelijk is met de muur.

Gevel van villa isoleren

Het betreft een villa uit 1922 met veel (grote) ramen. Ik wil naast het plaatsen van nieuwe kozijnen met tripple glas de buitengevel isoleren met bijv. PIR platen en daarna pleisterlaag er op.

Gevel isoleren en bekleden met leien

Ik heb een gestucte achtergevel van een hoek-herenhuis uit 1900, deze wil ik laten bekleden met leien en laten isoleren. Ik wil graag advies over het soort isolatie. Ik heb geen enkele isolatie nu, het is dubbelsteens en ook geen spouwmuur isolatie. Het gaat om ongeveer 90-100 m2, en 3 verdiepingen. Steiger plaatsen is mogelijk. Graag na de bouwvak beginnen.

Vrijstaand pand gevelwanden isoleren en bekleden met kunststof (keralit)

We hebben een gevelwand, nu stenen met slechte voegen en deze willen we isoleren en opnieuw bekleden, tegenkanting. Ik denk aan kunststof (keralit) bekleding. We hebben nu niet echt iets aan isolatie. De afmeting is ongeveer 4,6 x 15 meter en vier zijdes zouden bekleed moeten worden. Het zijn 2 verdiepingen en een steiger is makkelijk te plaatsen.

Isoleren en bepleisteren buitengevel

Is het mogelijk om een prijsindicatie te ontvangen voor het isoleren + bepleisteren van een buitengevel? Het betreft 1 wand met daarin een openslaande deur + normale deur. Totale oppervlakte gevel is circa 25 m2 waarvan ongeveer 13 m2 metselwerk is. Daarnaast lopen er ook twee HWA's langs de gevel. Is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de onderste rand van metselwerkstrip te voorzien en de rest van stucwerk? Dit i.v.m. opspattend regenwater tegen het grind aan op de grond. Graag van de buitenkant isoleren. Over het isolatiemateriaal ontvang ik graag advies. Daarnaast hangt er nu op de gevel een zonwering, is het mogelijk deze opnieuw te laten plaatsen nadat het stucwerk + isolatie is aangebracht?

Partners

Partners van Casius